Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

    Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά, έχασε με κάτω τα χέρια από τον Λεβαδειακό, χωρίς να παλέψει για τη νίκη, που θα του έδινε προβάδισμα στον τίτλο...

    Όλους προβλημάτισε η απόδοση  στη Λιβαδειά, οι πράσινοι δεν έπαιξαν όπως το απαιτούσε η κρισιμότητα του αγώνα, έκαναν δύσκολο ένα παιχνίδι που ήταν εύκολο, από τη στιγμή που πηγαίνουμε για πρωτάθλημα.

    Έχασαν 1-0 από το παράρτημα του Γαύρου, το μόνο θετικό είναι πως οι πράσινοι παραμένουν πρώτοι, περιμένοντας τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ-Γαύρος, για να ξέρουν πόση διαφορά θα έχουν από τον δεύτερο.

    Ο Φερέιρα δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα...
    "Παίξαμε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο που κοίταζε να αμυνθεί σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Στο δεύτερο παίξαμε λιγότερο καλά, περισσότερο επηρεασμένοι και τελικά μέσα στις φάσεις ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές δεν πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι". 


    Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα για τους πράσινους, στο 9' λεπτό θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με τον Κλειτον, υστέρα από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

    Στο 22' λεπτό πάλι ο Κλειτον με ωραία ενέργεια μέσα στη περιοχή, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν όσο καλό θα έπρεπε και οι αμυντικοί του Λεβαδειακού έδιωξαν.

    Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά, οι πράσινοι προσπαθούσαν με Κουίνσι και Κλέιτον, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα. 60% κατοχή μπάλας για τους πράσινους, αλλά δεν το αξιοποίησαν. Άλλο ένα ημίχρονο πέρασε τσάμπα από τους παίχτες του Φερέιρα, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Νωχελικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο γι τα πρώτα 10' λεπτά, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να παίζουν σύστημα ταμπούρι. Μετά το 55' οι πράσινοι προσπαθούν να βάλουν γκολ, επίθεση από τα αριστερά στο 61' λεπτό, με τον Κουίνσι, μπαίνει στην περιοχή, πασάρει για τον Βιτόλο στην περιοχή, ο Ισπανός σουτάρει, αλλά αμυντικός του Λεβαδειακού διώχνει καθαρά σε κόρνερ, ο διαιτητής όμως έκλεισε τα μάτια προκλητικά και έδωσε άουτ.

    Ο Κουίνσι ένιωσε ενοχλήσεις, στο 65' λεπτό στη θέση του περνάει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος 
    Στο 70' λεπτό σέντρα του Λάζαρου από αριστερά για τον Τοτσε, ο Ισπανός σουτάρει άουτ.
    Αντιαθλητικό παίξιμο των αμυντικών του Λεβαδειακού στον Ζεκα, αναγκάζει τον Φερέιρα να τον βγάλει για να μην τραυματιστεί και βάζει στην του τον Μαυριά.  

    Στο 75' λεπτό, μπαλιά του Λάζαρου στον Σαριεγκι, κάνει την κεφάλια και καταλήγει λίγο άουτ. Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, βγαίνει ο Κλέιτον και βάζει Πετρόπουλο. Στο 80' λεπτό σουτ του Κατσουράνη,  αμυντικός των γηπεδούχων σταματάει τη μπάλα με το χέρι, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. 

    Στο 83' λεπτό, υστέρα από εκτέλεση κόρνερ, ο Λεβαδειακός ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Καρνέζη να μην μπορεί να αντιδράσει. 

    Οι πράσινοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά οι προσπάθειες ήταν άκαρπες με τον αγχος της ήττας να καταβάλει τους παίχτες, τελικό σκορ 1-0, δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.


    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για κανέναν στην ομάδα, πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και από εδώ και πέρα, να παλεύουν, να είναι σοβαροί και να μην κάνουν δώρα στους αντίπαλους, που καραδοκούν για τη στραβή. Στόχος το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, πρέπει να το καταλάβουν όλοι...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad