Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    O DeepGreen επέστρεψε και γράφει: Λοιπόν φίλοι μου, μετά από 3 μήνες αποχής το σκέφτηκα απ εδώ το σκέφτηκα απ εκεί και το πήρα απόφαση να γράψω για την ομάδα... 

    Να γράψω για τον Φετινό Παναθηναϊκό αγωνιστικά, διοικητικά και κυρίως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ. Το παραμύθι με τους Μπαμπουίνους που έρχονταν κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή και έδειχνα το χρώμα του χρήματος κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο για να απογειώσουν τον Παναθηναϊκό, προσπαθούν κάποιοι να το συντηρήσουν όπως - όπως, αλλά δε νομίζω να υπάρχει νοήμων ενήλικας οπαδός που δεν το βαρέθηκε.

    Με αυτά και με τα άλλα φάγαμε την μεταγραφική περίοδο και ο στόχος επιτεύχθηκε! Η ομάδα δεν έκανε μεταγραφές. Αγωνιστικά η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο του δύσκολου προγράμματος του Ιανουαρίου, όχι μόνο χωρίς απώλειες αλλά και σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση κτίζοντας μια διαφορά +5 απ τους απόγονους του στόλου. Ο Φερέιρα κάνει ΜΑΓΙΚΑ!!!

    Με υλικό από τα αζήτητα κατάφερε να διαχειριστεί ακόμα και την κοιλιά της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τις λιγότερες απώλειες. Οι τριάρες έδωσαν τη θέση τους στο ½ γκολάκι που μπαίνει στα ξέπνοα του αγώνα, αλλά οι 3 βαθμοί γράφουν στον πίνακα και όλα δείχνουν ότι η ομάδα έχει αποκτήσει ένα DNA που θυμίζει τον καλό Παναθηναϊκό των μεγάλων επιτυχιών. Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω την εκστρατεία των απόγονων του στόλου. Κάνουν ότι μπορούν και κυρίως κάνουν ότι τους επιτρέπει η διοικητική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της πΑΕ Ι.Β.Β. έχει αφήσει την ομάδα στα χέρια ενός υπαλλήλου, χωρίς χρήμα, χωρίς διοικητική υποστήριξη, χωρίς την παραμικρή εγγύηση για κάθε μέρα που ξημερώνει.

    Μη με ξυπνάτε ζω ένα θαύμα: Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και ο απόγονος του στόλου σκούζει ολημερίς κι ολονυχτίς μπας και καταφέρει να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την παλιά γνωστή μέθοδο της Τρούμπας.

    Όσοι ρουφιάνοι προσπάθησαν απ το φθινόπωρο να χρεώσουν την φετινή ομάδα στο Φερέιρα, με προφανή σκοπό να του φορτώσουν την διαφαινόμενη αποτυχία στο φετινό πρωτάθλημα, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, άσχετα αν τώρα κτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο γιατί ο κόουτς με την ομάδα που έφτιαξε τους έχει οδηγήσει στα πρόθυρα εγκεφαλικού. ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός του κόσμου του, του Φερέιρα, των ποδοσφαιριστών και για μένα προσωπικά είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών τηρουμένων των αναλογιών. Κι όπως και να το κάνουμε, θα είναι για γέλια όσοι προσπαθήσουν φέτος να ισχυριστούν ότι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι αποτέλεσμα σοβαρού σχεδιασμού της διοίκησης του μεγαλομετόχου.

    Δεν έχω σταματήσει ωστόσο να φοβάμαι ότι η ομάδα μπορεί και να κλατάρει σε κρίσιμες καμπές του πρωταθλήματος υπό το βάρος απωλειών (κάρτες, τραυματισμοί κτλ) αφού το ρόστερ είναι ελάχιστο και οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο κόουτς είναι τόσο περιορισμένες, που κυριολεκτικά κάθε Κυριακή ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί έχοντας από κάτω ένα κοπάδι ίαινες που περιμένουν την πτώση του για να τον κατασπαράξουν.


    Θα κλείσω με δυο τρεις επιγραμματικές παρατηρήσεις - ερωτήματα:
    1. Οι Σαουδάραβες και κάθε λογής Κροίσοι ανά την υφήλιο, είναι καλοδεχούμενοι στη χώρα μας να επενδύσουν τα ωραία τους λεφτά και όχι απλά κανείς δεν τους εμποδίζει αλλά τους παρακαλάμε. Για ποιο λόγο λοιπόν τέτοιοι επενδυτές θα θελαν να μπλεχτούν σε μια επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που θεωρείται το πιο αναξιόπιστο στην Ευρώπη, η οποία μάλιστα δεν επιτρέπεται απ τον ισχύοντα νόμο; Για να κάνουν το Mall του Βωβού; Για να κάνουν επενδύσεις στο Ελληνικό; Για να κάνουν αεροδρόμια; Μα αυτά μπορούν να τα κάνουν χωρίς να πέσουν στην μαύρη τρύπα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

    2. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ στον Παναθηναϊκό και απέχει από τα της ομάδας. Την ώρα που γράφονται τα όσα μύρια, γιατί ο μεγαλομέτοχος ΔΕΝ ΜΙΛΑ για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, παρά διαβάζουμε διαρκώς για φημολογούμενες απόψεις απ το περιβάλλον της οικογένειας;

    Έχω γράψει: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» για τους Άραβες και επιμένω. Ας μας κάνει τη χάρη ο κ. ΙΒΒ να μας εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει με τις μετοχές που κατέχει και οι οποίες ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ούτε ευρώ, παρά κουβαλούν υποχρεώσεις για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα τις πάρουν αύριο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad