Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 174 ΛΕΞΕΙΣ

    O DeepGreen γράφει: Η αλήθεια δεν κρύβεται για πολύ. Αργά η γρήγορα όποιος λέει ψέματα ή κρύβει αλήθειες έρχεται αντιμέτωπος με αυτές, γιατί, όπως λέει κι ο σοφός: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο...

    Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ εμπεριείχε όλη την αλήθεια για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού σε 174 λέξεις!

    Πρώτον: Ξεκαθαρίζει ο δεύτερος τη τάξη μέτοχος, ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ να συμμετάσχει στην ΑΜΚ. Αυτό σημαίνει ότι δεν δηλώνει θεωρητικά "παρών" αλλά επί της ουσίας.

    Δεύτερον: Επικαιροποιεί το βασικό του αίτημα σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ. Και δεσμεύεται πως αν ο μεγαλομέτοχος αναλάβει τις ευθύνες του αναφορικά με τις όποιες υποχρεώσεις προκύπτουν σε βάρος της ΠΑΕ απ τα μέχρι τώρα συμφωνημένα μεταξύ ΓΗΠΕΛ (θυγατρική της ΠΑΕ), Δήμου Αθηναίων, Μπάμπη Βωβού και Μπόμπολα (ΑΚΤΩΡ), τότε μπαίνει με 15 εκατομμύρια ευρώ και αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ.
    Αυτό σημαίνει ότι μοναδικός ρυθμιστής της επόμενης μέρας στην ΠΑΕ είναι ο "ανενεργός" μεγαλομέτοχος, που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της ΠΑΕ ή των κ.κ. Βωβού και Μπόμπολα. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

    Τρίτον: Αποκαλύπτει κάτι φοβερό, το οποίο όλοι οι οπαδοί συζητούσαμε τον Γενάρη. Γιατί δεν έγιναν μεταγραφές; Γιατί κανείς μέτοχος δεν βγήκε μπροστά για να βάλει, έστω δανεικά, κάποια λεφτά για να κάνει μεταγραφές ο κόουτς; Την απάντηση μας δίνει ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, που αποκαλύπτει ότι είχε δηλώσει έτοιμος να καλύψει το κόστος όποιων μεταγραφών θελήσει να κάνει ο κόουτς!

    Τα πρώτα δυο στοιχεία τα γνωρίζαμε. Ο Βγενόπουλος θέλει διακαώς να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πάρει μετοχές που δεν θα του επιτρέπουν να προχωρήσει άμεσα στην ανέγερση γηπέδου. Η υπόθεση του Βοτανικού είναι μπλοκαρισμένη σε ένα αδιέξοδο το οποίο δεσμεύει την ΠΑΕ με απεχθείς όρους έναντι των άλλων μερών που συμμετέχουν στην "διπλή ανάπλαση". Η οικογένεια Βαρδινογιάννη οφείλει πριν αποχωρήσει απ την ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Και όσο δεν το κάνει, κανείς δεν θα βάζει λεφτά για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. Να το κάνει τι; Και το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος δεσμεύεται να βάλει κάπου 2 εκατ. στην ΑΜΚ έτσω κι αν δεν ξεκαθαρίσει η ΓΗΠΕΛ, είναι παρά πολύ υπό τις παρούσες συνθήκες.

    Το τρίτο όμως στοιχείο προσωπικά με σοκάρισε! Τέτοιο μίσος και τέτοια επιτηδευμένη αδιαφορία για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας, ίσως μόνο Τσουκαλάδες και Θεωδορίδηδες θα περίμενα. Όχι από τον άνθρωπο που θέλησε να μας πείσει ότι η πραξικοπηματική διάλυση της πολυμετοχικότητας έγινε για το καλό του Παναθηναϊκού.

    Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την απροκάλυπτη πλέον προσπάθεια συρρίκνωσης του Παναθηναϊκού ΜΑΣ αραχτοί στον καναπέ απολαμβάνοντας... τον "όμορφο κόσμο Ν2";

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad