Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΙΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

    Η απαράδεκτη εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, έχει προβληματίσει πολύ τους φιλάθλους, δεν περίμενε κάνεις η ομάδα να χάσει βαθμούς εκεί...

    Ένα άλλο σημαντικό που είναι και ανησυχητικό επίσης, μετά το παιχνίδι στη Λιβαδειά, είναι ότι οι παίχτες δεν είχαν την ψυχή και το πάθος στο παιχνίδι τους, όπως ηταν στα προηγούμενα.

    Η ήττα μας έφερε στο +2, από +5, αντι να παει στο +8, που θα μετέφερε όλο το άγχος στους αντίπαλους, μετά την ήττα μας τους δώσαμε ώθηση να ελπίζουν. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν οι παίχτες; Ότι έπρεπε να νικήσουν οπωσδήποτε; Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ήταν πολύ δύσκολο τελικά να το καταλάβουν!

    Άλλη μια κουταμάρα(να μην τη χαρακτηρίσω αλλιώς...) που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, είναι γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγώνων που έχουμε δώσει, πρέπει να χαραμίζουν ένα ολόκληρο ημίχρονο, χωρίς καμία ευκαιρία. Είναι απαράδεκτο για ομάδα που παει για πρωτάθλημα να παίζει χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο και να πηγαίνουν στο βρόντο 45 ολόκληρα λεπτά. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, κάνουν τους οπαδούς καρδιακούς με σκορ 1-0 ή 0-1 από το 80' και μετά.
    Σαν μεγάλη ομάδα, ιδικά τα παιχνίδια με Κομπότηδες, Δράμες κλπ. πρέπει να τα καθαρίζει από το πρώτο τέταρτο και όχι με την ψυχή στο στόμα, όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα στη Λιβαδειά, τι νόμιζαν δηλαδή, πως θα βάλουν πάλι γκολ στο 90; Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο!

    Πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην Παιανία, τα δώρα, τα λάθη και τα περπατητά ημίχρονα πρέπει να τελειώσουν μια για πάντα, περιθώρια μηδέν! Αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα θα είναι αυτοκτονία μη αναστρέψιμη, μεγάλη ευθύνη θα έχει η διοίκηση που δεν πήρε ούτε έναν κεντρικό αμυντικό στον Πορτογάλο, σε κάθε αγώνα παίζει μόνιμα με 11 παίχτες, το βλέπουμε υπάρχει πρόβλημα αν λείπει ένας βασικός παίχτης, παράδειγμα ο Λετο, ο Κουίνσι και άλλα παραδείγματα.
    Μετά η ευθύνη παει στους παίχτες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να χάνεις από τον ασήμαντο Λεβαδειακό, τελευταίος ο προπονητής, γιατί είναι μόνος του, χάρις διοίκηση, παίχτες και στήριξη, καλά να λέμε που τα έχει καταφέρει μέχρι εδώ, δεν φταίει κανείς προπονητής αν οι παίχτες του
    χάνουν από ομάδες της πλάκας!

    Δεν γίνεται κ. Γόντικα, υπάλληλε του Τζίγγερ να κάνεις αύξηση συμβολαίου στο Βύντρα και στον Σπυρόπουλο, να αφήνεις τον Νίνη μέχρι τελευταία στιγμή για ανανέωση και όταν ο προπονητής ζητάει επιτακτικά κεντρικό αμυντικό με 200 χιλιάδες ευρώ, εσύ να του λες δεν έχουμε λεφτά, λεφτά όμως για τους Βύντρες και τους Σπυρόπουλους υπάρχουν. Ο Βύντρα και Σπυρόπουλος και άλλοι... θα έπρεπε να  πληρώνουν τον Παναθηναϊκό αυτοί για να παίζουν και όχι ο Παναθηναϊκός αυτούς, όλα αυτά είναι τακτικές και κατάλοιπα Τζίγγερ και πρέπει να αλλάξουν μια για πάντα από την ομάδα.

    Κάναμε ένα δώρο με την τραγική εμφάνιση στο Βικελίδης με τον Αρη, κάναμε δεύτερο δώρο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ε όχι και με τον Κομποτιακό, το παράρτημα του Περπινιάδη, παει πολύ αυτό, δεν επιτρέπετε να δίνουμε χαρά στους κλέφτες...!

    Για να τελειώνω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα ανεχτεί πλέον από εδώ και στο εξής, εμφάνιση όπως αυτή στη Λιβαδειά, να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους...!!!

    Υ.Γ. Εμεις θα είμαστε δίπλα σας! Εσείς πάρτε αυτό το πρωτάθλημα πάση θυσία, άιντε...

    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad