Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΡΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ +2!

    Για δυο μέρες άφησε ο Παναθηναϊκός τον αντίπαλο του να χαίρετε στην κορυφή, και την Κυριακή τον έριξε πάλι στο -2 με τριάρα στο κόκκινο παράρτημα...

    Μεγάλη επιστροφή για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μεγάλη η συνεισφορά του στο 3-0 επί της Ξάνθης. 'Εδειξε να βρίσκει πάλι τα πατήματα και την αυτοπεποίθηση του, επέστρεψε για να μείνει!

    Αλλο ένα ημίχρονο πέρασε τσάμπα, αλλά το δεύτερο ικανοποίησε τους πάντες, με το πείσμα που έβγαλαν. Σε ένα φοβερό κρεσέντο για 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και με εναν φοβερό Λάζαρο το Τριφύλλι πήρε τη νίκη που του άξιζε!

    "Ο Φερέιρα αμέσως μετά την λήξη, δήλωσε στην κάμερα της nova:
    "Ξέραμε θα ήταν δύσκολος αγώνας, είχαμε σημαντικές απουσίες παιχτών. Κάναμε όμως παιχνίδι πίστης, δύναμης, θέλησης και νίκης.Πετύχαμε μια καλή νίκη παρα τις απουσίες...". 

    Ο αγώνας ημίχρονο,ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή μπάλας οι πράσινοι, προσπαθούσαν με τη μπάλα κάτω να βρουν εισόδους στην κλειστή άμυνα της Ξάνθης. Πιο κινητικοί ήταν οι Κλειτον και Ζεκα, ο Βραζιλιανός είχε 3-4 καλές ευκαιρίες αλλά δε έφεραν το γκολ, στο 39' λεπτό μάλιστα σε μια φάση μέσα στην περιοχή, του γίνετε φάουλ, άλλα ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρχε κάτι εξαιρετικό, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο από την αρχή, ο Φερειρα βάζει τον Χριστοδουλόπουλο για λύση στην επίθεση, παρα την πίεση των πράσινων δεν έφερε κάτι σπουδαίο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στο 60' λεπτό βγαίνει ο Βιτολο και περνάει ο Πετρόπουλος με δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Τοτσέ, στο 64' λεπτό από αριστερά ο Λάζαρος μπαίνει στην περιοχή, σεντράρει για τον Πετρόπουλο, αλλά το τελευταίος αστοχεί.

    Στο 69' λεπτό μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό, Τοτσε και Πετρόπουλος χάνουν την ευκαιρία απο κοντινή απόσταση να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

    Από το 70' λεπτό και μετά άρχισε να φαίνεται και το άγχος στους παίχτες, ο κόσμος πίεζε για γκολ με την αγωνία να αυξάνετε. Στο 73' λεπτό ο Καραγκούνης περνάει στη θέση του Κλειτον. Στο 78' λεπτό υστέρα από εκπληκτική προσπάθεια του Λάζαρου, σουτάρει, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης δεν μπορούσε να μαζέψει και η μπάλα πήγαινε προς το τέρμα, εκεί ο Τοτσε την έσπρωξε με δύναμη για σιγουριά στα δίχτυα, σημειώνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την εξέδρα και τους παίχτες.

    Στο 86' καλό σου από τον Καραγκούνη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Στο 89' λεπτό όμως και υστέρα από εκτέλεση φάουλ, κάνει το 2-0. Οι πράσινοι δεν σταματάνε την πίεση, πάλι ο Λάζαρος παιρνάει όποιον θέλει, δίνει στον Πετρόπουλο και με δυνατό σουτ κάνει το τελικό 3-0 στο 89' λεπτό. Εντυπωσιακή νίκη για τον Παναθηναϊκό που τον φέρνει και πάλι μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας!!! 

    *Η νίκη επί της Ξάνθης, είναι 10η σερί στο ΟΑΚΑ μέχρι τώρα!
    *Δυο χρόνια περίπου ειχε να σκοράει ο Καραγκούνης.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad