Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ"

    Στόχος να διατηρηθεί η διάφορα των 2 βαθμών από τον δεύτερο και να αυξηθεί, τόνισε ο Πετρόπουλος...(+Δηλώσεις Σαριέγκι)

    Αναλυτικά όσα, είπε...

    "Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 101% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη τον κόσμο που μας βοήθησε. Θεωρώ ότι έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Το κάναμε στο δεύτερο μέρος και βάλαμε και τρία ωραία γκολ".

    "Σε αυτά τα ματς, όπως έχω πει εγώ, οι αντίπαλοί μας κλείνονται περισσότερο στην άμυνά τους. Εμείς πιέσαμε και μετά το 60’ βρήκαμε περισσότερους χώρους. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κάποιο γκολ, γιατί είχαμε βγει να πιέσουμε, αλλά φανήκαμε τυχεροί και δείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα".


    Για το αν οι πράσινοι πήραν το μάθημά τους με τον Λεβαδειακό, είπε...
    "Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε με τον Λεβαδειακό. Φάγαμε ένα γκολ στο τέλος από στημένη φάση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα θέλαμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο".


    Για την επιστροφή του στην εντεκάδα της ομάδας,είπε... 
    "Είναι ένα πράγμα που θέλουμε όλοι, να παραμείνουμε στην κορυφή. Έχουμε δύο βαθμούς διαφορά και πιστεύω ν α το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

    Για τη συνέχεια, είπε... 
    "Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολο. Ματώνουμε τη φανέλα για να κερδίσουμε. Το χρειαζόμαστε το πρωτάθλημα. Αν είμαστε σοβαροί στη συνέχεια, θα το σηκώσουμε. Και όταν λέω σοβαροί δεν μιλάω μόνο για τα ντέρμπι. Θα πρέπει να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς, αρχής γενομένης από τον Εργοτέλη".


    Για το αν του είχε λείψει το γκολ, ειπε... 
    "Το γκολ δεν ξεχνιέται. Όταν δουλεύεις πολύ στις προπονήσεις, αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι. Όταν αγωνίζεσαι έρχεται και το γκολ, αλλά και οι ασίστ. Όσο παίζεις, παίρνεις έναν ρυθμό και μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Προσπαθώ πάντα να βοηθήσω'.


    -Ο Σαριέγκι, δήλωσε:
    "Δώσαμε ένα δύσκολο ματς και πήραμε μια δύσκολη νίκη. Όλα τα ματς που ακολουθούν θα είναι δύσκολα και σημαντικά. Πρέπει να παίρνουμε τρίποντα και εκτός έδρας.


    Για το πρώτο ημίχρονο,είπε...
    "Δεν ξέρω γιατί δυσκολευτήκαμε τόσο να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα βοηθά όταν βάζουμε γρήγορα γκολ. Στα πρώτα 45 λεπτά, η Ξάνθη ήταν δυνατή και δεν μας επέτρεψε να βρούμε διαδρόμους. Στο δεύτερο τα καταφέραμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο οποίο πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad