Header Ads

  • Breaking Green News

    ΩΡΑΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ...;

    Από την Τετάρτη το απόγευμα ο νόμος για μη Ευρωπαίους επενδυτές ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Ελληνικού κοινοβουλίου...

    Πλέον τίποτα δεν υπάρχει σαν ανάχωμα ή δικαιολογία για τα Σαουδαραβικά funds ή Άραβες που να τους εμποδίζει να επενδύσουν ως μέτοχοι η μεγαλομέτοχοι σε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.

    Έφτασε η ώρα της αλήθειας και του χρήματος, τώρα θα μάθουμε αν όλα όσα γράφονταν τόσο καιρό(6 μήνες) για ενδιαφερόμενους επενδυτές για τον Παναθηναϊκό, είχε δόση αλήθειας ή άπλα ήταν παραμύθια κατασκευασμένα για να την γλυτώσουν κάποιοι-ος... από προβλήματα που έχει η ΠΑΕ και έπρεπε να ομολογήσουν γι' αυτά, όπως οι θυγατρικές στο όνομα του Παναθηναϊκού...!

    Ορίστε λοιπόν, ο κύριος Τσάκας και οι επενδυτές του ή όποιος άλλος, ας παρουσιαστούν με αποδείξεις και ας πάρουν την ομάδα άμεσα. Σήμερα ο συγκεκριμένος βγήκε σε ραδιόφωνο και είπε ότι την Δευτέρα θα παρουσιαστούν αυτά που πρέπει από τους επενδυτές για να τελειώσουν όλα οριστικά και να μην έχει προβλήματα με την ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός. Θα γίνει τη Δευτέρα; H'  θα παει Τετάρτη και μετά Παρασκευή; Η απάντηση θα δοθεί τη Δευτέρα....

    Όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρώτος απ' όλους ο Τζιγγερ, έχει πει πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο, ας το κάνει επιτέλους και κάνεις δεν θα λυπηθεί γι' αυτό.

    Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλοί βασικοί παίχτες θα αποχωρήσουν, εκτός αν υπάρξει μια δυνατή διοίκηση που να σταθεί στις ανάγκες της ομάδας και κατακτήσει παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή το Μάιο.


    Ιδού κύριοι, ο δρόμος ανοιχτός και τα "σκυλιά" δεμένα...


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad