Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΕΙΠΑΝ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

    Πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια του παναθηναϊκού, ακόμα και η μικρή παρεξήγηση που αιωρούνταν στον αέρα με Καραγκούνη και Φερειρα, έληξε θετικά...

    Σε μια βιντεοθεραπε;iα του Φερειρα προς τους παίχτες , για το παιχνίδι με την Ξάνθη εν' οψει Εργοτέλη, μετά τη φάση του 2-0, ο Πορτογάλος, σταμάτησε την εικόνα κι απευθυνόμενος προς τον Καραγκούνη, και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος...


    Φερειρα: "Κάρα αυτό εδώ η χειρονομία του μετά το γκολ ήταν για μένα;".
    Καραγκούνης: "Οχι κόουτς, δεν είχε να κάνει με σένα. Ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής. Έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή...".
    Φερειρα:"Οκ όλα καλά".

    Μετά από κάποια λεπτά....

    Ο Κάραγκουνης πλησίασε τον Πορτογάλο για να του μιλήσει και να λυθεί τελείως η παρεξηγεί...

    Καραγκούνης: "Κόουτς θέλω να ξέρεις ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Ήταν ένα προσωπικό ξέσπασμα της στιγμής, περισσότερο αγανάκτησης για όσα έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για μένα. Ότι δηλαδή παίρνω πολλά χρήματα και κάθομαι και πως έχω "τελειώσει" ποδοσφαιρικά. Καταλαβαίνω,ήταν ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με σένα...".

    Ο Φερέιρα αντέδρασε πολύ θετικά στην κίνηση Του Καραγκούνη να του μιλήσει, λέγοντας του...
    "Είμαστε μια ομάδα με πίεση,σε κάθε οικογένεια τα προβλήματα πρέπει να λύνονται έτσι, εσωτερικά και να μην διογκώνονται προς τα έξω. Για μένα δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα. Το λύσαμε σαν άνδρες και τελείωσε, κοιτάμε τη δουλεία μας...".


    Editorial:  (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad