Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΤΣΕ: "ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ"

    Για τον αγώνα με την Ξάνθη, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις προτάσεις που αρνήθηκε το Γενάρη για να μείνει στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Τοτσε...

    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

    Για τον αγώνα με την Ξάνθη,είπε: 
    "Προσβλέπουμε στο να φτάσει η στιγμή του παιχνιδιού, γιατί την προηγούμενη αγωνιστική ήμασταν πραγματικά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να γίνουμε η ομάδα που επιστρέφει στις επιτυχίες. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά να δούμε εμείς τι θα κάνουμε. Και θέλουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι και η Ξάνθη θα κάνει ένα ανοικτό και καλό παιχνίδι και δεν θα κλειστούν οι παίκτες της".


    Για τη δυσκολία του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα τις τελευταίες αγωνιστικές,είπε: 
    "Δεν θα έλεγα ότι δεν σκοράρουμε. Έχουμε αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αυτό που μας λείπει είναι η ευστοχία, γιατί παίζουμε καλά και δημιουργούμε επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία".


    Για την προσπάθεια τίτλου,είπε: 
    "Πιστεύω ότι παίζουμε αρκετά καλά και κάνουμε μια αρκετά θετική πορεία. Πιστεύω ότι αστοχούμε λίγο. Γνώμη μου είναι, ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, παραμένουμε πρώτοι και θα κάνουμε ότι πρέπει, προκειμένου να τελειώσουμε τη χρονιά ως πρωταθλητές".


    Για την παρουσία του στο Τριφύλλι,είπε: 
    "Μου πήρε αρκετό χρονικό διάστημα για να ανακτήσω αγωνιστικό ρυθμό, πιστεύω όμως ότι τώρα βρίσκομαι σε καλό ρυθμό. Έχω πετύχει αρκετά γκολ μέχρι στιγμής, αλλά προσπαθώ ώστε να φτάσω σε ένα επίπεδο, ώστε να πετυχαίνω ακόμα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα".


    Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Από την πρώτη ημέρα, τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός γηπέδου, ακόμα και στον δρόμο, παίρνω αυτήν την θέρμη που μου δίνει ο κόσμος. Ελπίζω να συνεχίσω να σημειώνω γκολ και να δίνω μεγάλες και πολλές χαρές στον οπαδούς του Παναθηναϊκού".


    Για τις προτάσεις που είχε τον Γενάρη,είπε: 
    "Όντως υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορες ισπανικές ομάδες, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα και αισθάνομαι πολύ όμορφα στον Παναθηναϊκό".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad