Header Ads

  • Breaking Green News

    ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

    O DeepGreen γραφει: Σε αυτή την άθλια ιστορία με τους άραβες, υπήρξαν κάποιες φωνές δημοσιογράφων με πράσινη καρδιά, που δεν έπαψαν απ την πρώτη στιγμή να γράφουν και να φωνάζουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο "ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ"...

    Κοντά στους λιγοστούς πλην δυναμικούς επώνυμους πράσινους δημοσιογράφους που είπαν και έγραψαν απ την αρχή την αλήθεια κοντράροντας ένα σύστημα που δεν τόλμησαν να κοντράρουν ούτε οι "θεοί" Γιαννακόπουλοι... (και ο νοών νοήτω), υπήρξαμε και πολλοί άλλοι, που "ανώνυμα" αρθρογραφήσαμε σε διάφορα blogs και γράφαμε σε διάφορα forum, "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΑΡΑΒΕΣ". Τι κι αν αποκαλύφθηκε ότι δεν ήμασταν τα "κακά παιδιά" που θέλαμε την καταστροφή του Παναθηναϊκού, όπως έσπευσαν κάποιοι να μας κατηγορήσουν.

    Σημασία έχει ότι ο αγώνας συνεχίζεται...
    Όλοι δίνουμε τη μάχη αλλά σκόρπιοι... αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δεν είναι τς παρούσης να σχολιάσω.

    Έχω γράψει, σχολιάζοντας ως απλός οπαδός την επικαιρότητα, ότι το οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού, έχει μια ΔΥΝΑΤΗ επιλογή: ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, με τρόπο ώστε να πολλαπλασιαστεί η πίεση στον "οίκο Βαρδινογιάννη".

    Αυτή η στήριξη δεν θα είναι "λευκή επιταγή" όπως ίσως κάποιοι φοβούνται.
    Αντίθετα, θα αποτελεί το πιο βαρύ συμβόλαιο μεταξύ των μετόχων της επόμενης μέρας και του κόσμου.

    Έχω την εκτίμηση, πως όσο το οπαδικό κίνημα θα επιμένει να εμφανίζεται ΑΜΕΤΟΧΟ σε αυτή την διελκυστίνδα, επειδή έχει επικρατήσει η άποψη, ότι δεν πρέπει να ταυτιζόμαστε με πρόσωπα (ο έχων καεί στο γάλα φυσά και το γιαούρτι βλ. "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ"), αφήνοντας τους μετόχους (που έβαλαν τα εκατομμύρια τους -κι όχι φιστίκια για μαϊμούδες - ας μη ξεχνάμε) αβοήθητους σε αυτό τον αγώνα, ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ και η ομάδα θα οδηγείται στον γκρεμό.

    Ας μη μας ξεγελά η πρωτοπορία στο φετινό πρωτάθλημα.
    Αυτό είναι μια επιτυχία του φοβερού κόουτς τον οποίο κράτησε η διοίκηση Τζίγκερ, μόνο επειδή η ρήτρα του συμβολαίου του καθιστούσε απαγορευτικό το σπάσιμο του, ενώ συζητούσε με Δώνη. Είναι μια συγκυρία που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της, είτε με τίτλο είτε όχι. Και ούτε τα 20 μύρια μιας εισόδου στο Ch. L εγγυούνται το μέλλον της ομάδας.

    Η επόμενη μέρα χρειάζεται ανθρώπους με μεράκι, με σχέδιο και πάνω απ όλα ΑΓΑΠΗ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ. Οι α-μέτοχοι ένας τρόπος υπάρχει για να γίνουν ξανά μέτοχοι.
    Να πάψει το οπαδικό κίνημα να είναι ΑΜΕΤΟΧΟ σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου.


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad