Header Ads

  • Breaking Green News

    ZEKA: "ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

    Για τον αγώνα με την Ξάνθη, το μάθημα που πήρε η ομάδα από την ήττα στη Λιβαδειά και την πίστη του για πρωτάθλημα μίλησε ο Ζεκά...

    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:..


    Για την ήττα από το Λεβαδειακό,ειπε:
    "Ήταν ένα μάθημα που πήραμε. Μάθαμε από αυτήν την ήττα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε με μεγάλη δύναμη σε αυτόν τον αγώνα. Θα έπρεπε να είχαμε μπει πιο δυνατά και θα έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς, προκειμένου να συνεχίσουμε καλύτερα".


    Για τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη,είπε: 
    "Είναι ένας αγώνας στον οποίο έχουμε κίνητρο για να κερδίσουμε. Θέλουμε τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε την Ξάνθη. Ο αγώνας είναι δύσκολος, όμως έχουμε μεγάλη θέληση για νίκη. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο, ώστε να είμαστε δυνατοί και να επιδιώξουμε τη νίκη στον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Είναι μια καλή ομάδα, με δυνατούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση. Η Ξάνθη παίζει καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο και εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Πρέπει να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι πρέπει να τρέξουμε περισσότερο και να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουμε, διότι έχει ποιότητα αυτή η ομάδα".


    Για το πρωτάθλημα,είπε: 
    "Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή βαθμολογική διαφορά, δημιουργεί μια δυσκολία, όμως έχουμε το πλεονέκτημα. Βεβαίως θα περιμένουμε και τους επόμενους αγώνες, όμως θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε πρώτοι συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε πρωταθλητές".


    Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα,είπε:
    "Ο κύριος Φερέιρα είναι τα πάντα. Και δάσκαλος και ψυχολόγος. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και κάνει καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό".


    Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Φέτος αισθάνομαι καλύτερα από πέρυσι, κάνω καλύτερη δουλειά με συνθήκες καλύτερες. Ο σκοπός μου είναι η συνεχής βελτίωση, θέλω να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα και στόχος μου είναι ο τίτλος του πρωταθλητή. Ένας τίτλος που τον θέλουμε όλοι στην ομάδα. Και οι παίκτες και οι φίλαθλοι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad