Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"

    Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο Ζέλικο Ομπάντοβιτς, τόσο με την απόδοση των παιχτών του, όσο και  με τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Φενερμπαχτσέ...

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα:

    Για το παιχνίδι, είπε....
    "Ξεκινήσαμε προσεκτικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είμαστε ευχαριστημένοι όπως αγωνιστήκαμε. Παίξαμε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Τους κρατήσαμε στους 56 πόντους μέσα στην έδρας τους, που είναι πολύ σημαντικό, κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ και δείχνει πόσο καλή αμυντική λειτουργία είχαμε. Όπως είχα πει μετά το ματς με την Ούνιξ, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Όλοι έχουν πιθανότητες και έχουμε τρία παιχνίδια. Έτσι και τώρα θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσουμε έτσι".


    Για το γήπεδο της Φενέρ και για τη συνέχεια, είπε...
    "Συγχαρητήρια στους παίκτες. Για την ατμόσφαιρα θέλω να πω ήταν εξαιρετική στο γήπεδο της Φενέρ. Πιστεύω ότι μια ομάδα όπως η Φενέρ αξίζει να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα συγχαρητήρια και σε αυτούς. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια".


    Για τον επόμενο αγώνα με τη Φενρ στο ΟΑΚΑ, είπε...
    "Στους οπαδούς μας θέλω να πω πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Φενέρ. Να ξεχάσουν το αποτέλεσμα και να είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Οι αντίπαλοι μας είναι περήφανοι άνθρωποι. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν και θα έρθουν να παίξουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό ματς και τους θέλουμε δίπλα μας γιατί αν έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα θα έχουμε πάλι ότι είχαμε και μετά την Ούνιξ. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad