Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την οικονομικά  προβλήματα του Παναθηναϊκού και τι πρέπει να γίνει ώστε να βρεθεί λύση...

    Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:
    Για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, είπε...
    "Κατ’ αρχάς, εγώ αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι ως οπαδός του Παναθηναϊκού. Και σας λέω ότι έχουμε όλοι το χρέος να πάρουμε πρωτοβουλίες, ο καθένας με τον τρόπο του, προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια για τη βία και όσα έγιναν από μία ελάχιστη μειοψηφία, αλλά είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε και να μην ξαναγίνουν στο μέλλον".


    Για το αν θα βοηθήσουν άλλοι επιφανής Παναθηναϊκοί,είπε...
    "Υπάρχουν αρκετοί Παναθηναϊκοί που – με πολύ κόπο και ιδρώτα – μαζεύουν αυτή την στιγμή όσα χρήματα μπορούν, για να βοηθήσουν. Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως γνωρίζετε. Και βασικός, πρώτος στόχος είναι να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία από την UEFA. Με πολύ κόπο επαναλαμβάνω… Εάν αυτό ρυθμιστεί, πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα πιο αποφασιστικά".


    Για το αν θα βάλει ο ίδιος χρήματα και το ποσό που χρειάζεται η ομάδα,είπε...
    "Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν λύνεται εάν βάλουν χρήματα κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν. Ξέρω ότι έβαλαν και θα βάλουν κάποιοι άνθρωποι χρήματα, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο… Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται 2-3 εκατ. ευρώ. Χρειάζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, γιατί είναι συσσωρευμένα χρέη να αντιμετωπίσει.

    Και ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός σύλλογος, έχει ιστορία και κύρος και δεν πρέπει να κάνει παιχνίδια άλλων, εννοώ μικρότερων βεληνεκούς συλλόγων. Το πρώτο στάδιο είναι η συσπείρωση όλων των οπαδών της ομάδας. Το να αποδείξουμε όλοι μας ότι δεν θα ανεχθούμε ξανά βία! Ποιες είναι οι αρχές του Παναθηναϊκού; Η αξιοπρέπεια και το αθλητικό πνεύμα. Το ηθικό σκέλος είναι πολύ σημαντικό. Πρώτιστο".


    Για τον κόσμο της ομάδας,είπε...
    "Επιβάλλεται, συνεπώς, η ίαση των “πληγών” και η συσπείρωση του κόσμου. Σας είπα και πριν ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά με προϋπόθεση τις βασικές αρχές του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει μαγική λύση. Δεν υφίσταται, εξ όσων γνωρίζω, επιχειρηματίας που να θέλει και να μπορεί αυτή την εποχή να σηκώσει μόνος του το βάρος της κατάστασης στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να ευδοκιμήσει πλέον. Η ενδεδειγμένη επιλογή είναι να πορευτεί μαζί ο κόσμος και να δίνονται από κοινού λύσεις"


    Για τον  βάλει ο κ.Θεόδωρος Βασιλάκης τις 500.000 ευρώ στην ΠΑΕ, είπε...
    "Δεν το γνωρίζω. Οι 500.000 ευρώ που αναφέρατε, πάντως, είναι αρκετά αισιόδοξο νούμερο… Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι επιχειρηματίες έχουν πολλά “ανοίγματα” σήμερα και ακόμη κι αν έχουν χρήματα διαθέσιμα, δεν είναι εύκολο να τα βάλουν στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μαζευτούν αρκετά, προκειμένου να υπάρξει τουλάχιστον μία ανάσα στην ομάδα και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την UEFA".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad