Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ...ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ"

    Στην πρώτη προπόνηση Μέτα την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να διαψεύσουν όσους τους θεωρούν τελειωμένους στην υπόθεση τίτλος...

    Ο Πορτογάλος έκανε αυτό που έπρεπε, τίποτα δεν έχει χαθεί και το ξέρει και ο ίδιος, αυτό προσπάθησε να περάσει και στους παίχτες του, τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρέπει να γίνουν άλλα λάθη και να δίνουν δικαιώματα στους αντίπαλους να χαίρονται...!

    -Χαρακτηριστικά τα λόγια τους ήταν...


    "Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά τα δυο σημαντικά ντέρμπι με την ΑΕΚ και το Ολυμπιακό στην έδρα μας, αν νικήσουμε αυτά τα δυο παιχνίδια θα είμαστε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας και όλα στη συνέχεια για εμάς θα είναι καλύτερα και αυτοί θα έχουν το άγχος. Καντε τους να το βουλώσουν, βλέπετε μας πολεμάνε όλοι, να κοιτάτε το παιχνίδι και πως θα φτάσετε στη νίκη, μην ασχολείστε με τους διαιτητές και σας δίνουν κάρτες χωρίς να τις αξίζετε.

    Πρώτα όμως ο αγώνας με την ΑΕΚ, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε, είναι μια ομάδα που θα θέλει να μας κόψει βαθμούς, αυτό που θέλω από σας είναι να δείξετε αυτό που πρέπει, ότι μπορείτε γιατί είσαστε καλύτεροι, δείξε τα αρχ....α σας, να τους το αποδείξουμε στο γήπεδο με ποδοσφαιρικό εγωισμό". 

    Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάζαρος ενεργώντας από μόνος του, αντι του Κατσουράνη, όπως ήταν και η εντολή του, είπε...

    "Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε, καταλαβαίνω το Λάζαρο, ήταν πάνω στην πίεση της στιγμής και τις τροπής που είχε ο αγώνας, αλλά θέλω να με ακούτε σε ότι σας λέω, είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να τηρήσουμε αυτούς τους κανόνες που έχει μια οικογένεια".

    Ο Λάζαρος συμφώνησε με τον προπονητή του, παραδέχοντας το λάλος του να παρακούσει την εντολή του Πορτογάλου.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad