Header Ads

 • Breaking Green News

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ!

  Μετά από πολύ καιρό ο διαιτητής του ντέρμπι της ντροπής, Δημήτρης Καλόπουλος δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο που διαμαρτύρεται για το γκολ που δεν μέτρησε και παράλληλα τα έριξε στον βοηθό του Τρύφωνα...

  Επίσης δεν λέει για το καθαρό γκολ οφ-σαιτ των Γαύρων που τους έδωσε και την ψεύτικη νίκη.Μισά ψέματα μισές αλήθειες από το κοράκι της ντροπής, αυτά ας τα έλεγε τότε και όχι μετά από ένα χρόνο.

  Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

  Για τον τρόπο που έφυγε από την διαιτησία και το λάθος του βοηθού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης,είπε:
  "Ο Δημήτρης ο Καλόπουλος ως άνθρωπος αισθάνεται πολύ περίεργα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίκρα γιατί ο τρόπος που έφυγα δεν ήταν αυτός που μου άρμοζε. Εγώ δεν είχα σκοπό να κάτσω στη διαιτησία μέχρι τα 45. Εγώ θα έφευγα μετά από έναν χρόνο. Εμένα με πείραξε όμως ο τρόπος που έγινε. Είναι λογικό να μην θυμάται κανείς κάποιο κραυγαλέο λάθος δικό μου. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ευθύνη ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ του Παναθηναϊκού και έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός σε αυτό. Από εκείνη τη στιγμή βρέθηκα κατηγορούμενος για λάθη μου δεν έκανα εγώ. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα".

  Για το κατηγορητήριο που έχουν να κάνουν με τους στημένους αγώνες,είπε:
  "Είναι ένα κατηγορητήριο στο οποίο εμπλέκονται 68 άνθρωποι. Μαζί με εμένα στο συγκεκριμένο κατηγορητήριο είναι άλλοι 15 άνθρωποι για τις ίδιες κατηγορίες".

  Για την συνομιλία περί προστασίας του που έγινε μεταξύ σε Μαρινάκη και Μπέο, όπως προέκυψε από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες,είπε:
  "Ο Καλόπουλος δεν είχε ποτέ την ανάγκη προστασίας. Η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στον κύριο που πήρε τηλέφωνο. Δεν μπορώ να απολογηθώ για συζήτηση δύο ξένων προς εμένα ατόμων που μιλάνε για εμένα. Είπε αυτά που είπε ο Μπέος στον Μαρινάκη. Δεν βρίσκω το λόγο . Ποιος είναι ο κ. Μπεός και ποιος ο κ. Μαρινάκης. Ένιωσα έκπληξη όταν το έμαθα. Όταν έφυγα από το γήπεδο δεν υπήρξε κλίμα αρνητικό. Ακόμα και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχε να μου προσάψει προσωπικά τίποτα και είχε παράπονα μόνο από τον βοηθό. Ο κ. Γόντικας ήταν απίστευτα ευπρεπής και μου είπε πως δεν έχει κανένα παράπονο από την απόδοσή μου".

  Για το αν έχει συναντήσει ποτέ του τον Μπέο και τον Μαρινάκη,είπε:
  "Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν από τους δύο".

  Για τον αν τον έχει πλησιάσει ποτέ κανείς για να στήσει παιχνίδι,είπε:
  "Δεν έχει δώσει ο Δημήτρης ο Καλόπουλος ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να έρθει να μου πει το οτιδήποτε για να ευνοήσω κάποια ομάδα".

  Για τα λάθη που έχει κάνει,είπε:
  "Θέλω να πω το εξής. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχω κάνει λάθη. Δέχομαι να μου αμφισβητήσουν την διαιτητική μου ικανότητα αλλά όχι ότι έκανα λάθος από δόλο. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου προσβάλλει την ηθική μου υπόσταση. Σε αυτό σκοτώνω άνθρωπο".

  Για το αν άλλαξε η καθημερινότητά του μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση με τα στημένα,είπε: "Βρέθηκα στο προσκήνιο για πράγματα που δεν προκάλεσα. Για το λάθος κάποιου άνθρωπου κατηγορήθηκα εγώ. Εξεπλάγην. Ο άνθρωπος που είναι αθώος εξακολουθεί να περπατά με το κεφάλι ψηλά. Δεν άλλαξε η καθημερινότητα μου γιατί γνώριζα πως δεν έχω κάνει κάτι. Βρέθηκα ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό".

  Για τα κριτήρια επιλογής διαιτητών και για τα περί υπέρβαρων διαιτητών,είπε:
  "Από τότε που έχει αναλάβει την διεύθυνση ανάπτυξης ο κ. Βασάρας τα προγράμματα εκγύμνασης διαιτητών έχουν αναβαθμιστεί. Όλοι είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα".

  Για το τι αντίκτυπο είχε ο ντόρος με την εμπλοκή του στα «στημένα» στο παιδί του,είπε:
  "Εγώ οφείλω να είμαι δυνατός. Εγώ αξιώθηκα να κάνω μια πάρα πολύ καλή οικογένεια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό για το ότι το παιδί μου είναι μικτό και όχι στην εφηβεία. Έτσι πράγματα και κατηγορίες θα μεταφέρονταν στο παιδί μου. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και όλα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους".

  Στον επίλογό του έκλεισε με μια ευχή λέγοντας ότι,είπε:
  "Εύχομαι ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο και να ξεχνάει τα προβλήματά του, αλλά να μην παρεκτρέπεται όταν πηγαίνει στο γήπεδο. Αν πάψουμε να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Ο κόσμος θα πρέπει να βλέπει με τα δικά του μάτια και όχι με τα μάτια των δημοσιογράφων και των παραγόντων".


  Editorial:(greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad