Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    Στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων που κράτησε πάνω από 2 ώρες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε αποφασισμένος να βγάλει την ομάδα από το τέλμα που έχει φτάσει...

    Θα κάνει πράξη αυτό που είχε πει αν ψηφιστεί η τιμή μετοχής 0,33 λεπτά και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκάτ., κάτι που έγινε! Ο δεύτερος μεγαλομέτοχος θα πάρει μέρος στην αύξηση με το ποσοστό του, δηλαδή 1.8 εκατομμύρια ευρώ, ο Αδαμάντιος Πολέμης με παραπάνω από το ποσοστό του, 1 εκατ., ενώ την προσπάθεια του mr Mig, όπως είπε ο ίδιος, θα στηρίξουν και άλλοι επιφανής οικονομικά Παναθηναϊκοί, λογικά θα είναι οι Αλαφούζος και Ζολώτας και γίνονται ακόμα επαφές ώστε να πάρουν και άλλοι μέρος στην αύξηση, οι Πατέρας και Νικας δεν έχουν αποφασίσει ακόμα και συζητήσεις συνεχίζονται ώστε και αυτοί να βοηθήσουν!

    Αξίζει να πούμε πως ο Βγενοπουλος ήταν σε θέση από σήμερα Παρασκευή να πάρει το 54,7% των μετοχών του Τζιγγερ(σας το είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο), καταβάλλοντας τα 15 εκατομμύρια ευρώ, αρκεί ο Τζιγγερ να υπέγραφε ένα χαρτί που θα αναλάμβανε πλήρως οικονομικά και νομικά της ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.
    Αφού δεν δόθηκαν εξηγήσεις σε αυτή τη Γενική Συνέλευση από την πλευρά Τζιγγερ για την ΓΗΠΕΛ, ο Βγενόπουλος δεν είναι σε θέση να κάνει πίσω, υπάρχει σαν σκέψη να παραιτηθούν όλα τα τωρινά μέλη του Δ.Σ και να κινηθεί νομικά κατά του Τζιγγερ, η ΠΑΕ μέσο δικηγόρου για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να ψάξει το κρυφτό από αυτούς που φοβούνται να πουν τι και πως γύρο από την αμαρτωλή ιστορία της θυγατρικής του Τζιγγερ, ΓΗΠΕΛ, που έχει επιβαρύνει την πλάτη του Παναθηναϊκού με μεγάλα έξοδα και που θα την ακολουθούν και στο μέλλον αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση...! 

    Την Δευτέρα θα μπουν άμεσα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ μετά από πρωτοβουλία "Βγενο", σε λογαριασμό ώστε να εξοφληθούν τα χρωστούμενα προς τους ποδοσφαιριστές, για να είναι εντάξει και να έχουν το νου τους μόνο στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 18 Μαρτίου! Στη συνέχεια και σύμφωνα με το πλάνο θα μαζεύουν περίπου 7 ακόμα εκατ. ευρώ και μέρος αυτού του ποσού θα δοθεί για υποχρεώσεις που έχουν σχέση με την προθεσμία της ΟΥΕΦΑ.
    Να υπενθυμίσω ότι, αυτοί που θα βάλουν χρήματα στην ΑΜΚ, θα αυξήσουν και το ποσοστό των μετοχών τους ανάλογα, αυτό θα γίνει όταν θα γίνει μετοχοποίηση του ποσού, από τι στιγμή που ο Τζιγγερ δεν πήρε μέρος στην Αύξηση, τότε το ποσοστό που έχει 54,7% μέχρι σήμερα, θα μειωθεί αισθητά!

    Σιγά σιγά βλέπουμε τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά, οι εξελίξεις για τα διοικητικά πάντως δεν σταματούν στη Γ.Σ που πέρασε, αλλά αυτό τον μήνα αναμένονται εξελίξεις που θα φέρουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη εκτός του Παναθηναϊκού, η υπομονή του κόσμου έχει τελειώσει, έκανε 6 μήνες με την Αραβική φούσκα και πλέον όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του,ς ο Παναθηναϊκός δεν θα ρεζιλευτεί άλλο από αυτούς που ποτέ δεν έκαναν κάτι για να τον προστατέψουν, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για όλους, οι μάσκες έπεσαν και οι αληθινά Παναθηναϊκοί θα μείνουν κοντά, οι άλλοι θα φύγουν μακριά...!!! 


    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad