Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! (VIDEO)

    Απίστευτη ευτυχία γι' αυτή την Εξάστερη ομαδάρα που μας κάνει και χαμογελάμε! Ο Εξάστερος ήταν  τελικά πολύ σκληρός για να πεθάνει τόσο εύκολα μέσα στο Τελ Αβίβ...

    Η φανέλα των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, έχει μια μεγάλη αίγλη και δύναμη που από μόνη της σπέρνει τον πανικό στην αντίπαλη ομάδα.

    Η αρμάδα του μεγάλου Ζελικο Ομπράντοβιτς νίκησε με 69-78 την Μακαμπι και επανέφερε τις ισορροπίες υπέρ μας με 2-2 στις νίκες και το 5ο παιχνίδι σε ε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ που θα κοχλάζει από πύρινη φωνή και ατμόσφαιρα!  

    Οι πρωταθλητές ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μπροστά στο σκορ, όσες φορές κινδύνεψαν και ιδικά στο τέλος που οι γηπεδούχοι πέρασαν με 1 πόντο μπροστά, δεν το έβαλαν κάτω και με Παναθηναϊκή ψυχή κατάφεραν να πάρουν μια πανάξια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα!

    Πιο διακριθείς από τους πρωταθλητές ήταν οι Καλάθης με 15 πόντους, Σάρας 13, Διαμαντίδης και Καιμακογλου από 12 και ο Βουγιούκας με 8. Όλοι όσοι έπαιξαν βοήθησαν όσο μπορούσαν, πάντα κάτω από τις οδηγίες του Ζοτς που για πολλοστή φορά έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος προπονητής όλων!   

    Οι πράσινοι την ερχόμενη εβδομάδα, λογικά Τετάρτη ή Πέμπτη θα γίνει το 5ο και τελευταίο παιχνίδι σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, με νίκη ο Εξάστερος παει για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Final4, αυτό της Κωνσταντινούπολης και θέλει να σηκώσει το έβδομο ευρωπαϊκό σε χώματα Ελληνικά, ίσως εκεί να είναι και το πιο γλυκό από τα υπάλληλα 6 τρόπαια, όλα βέβαια έχουν μια ξεχωριστή αξία, αλλά στην Πόλη όλα θα είναι τέλεια με το έβδομο παρέα!!!

    Δεκάλεπτα: 19-17, 36-41, 50-54, 69-78. 

    Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Παπαλουκάς, Χέντριξ 7, Ντ. Σμιθ 14, Μπλου 3, Ελιγιάχου 12, Μάλετ 3 (1), Πνίνι, Μπερστάιν 5 (1), Οχαγιόν 9 (1), Τζέιμς 2, Σχορτσιανίτης, Λάνγκφορντ 14 (1).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 7 (1), Μπατίστ 4, Σάτο, Λόγκαν, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 12 (1), Βουγιούκας 8, Ν. Καλάθης 15 (2), Στ. Σμιθ 7 (1), Καϊμακόγλου 12 (1), Γιασικεβίτσιους 13 (1).


    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad