Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

    Ο χειρισμός από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, πάνω στο θέμα του Λετο, τον τελευταίο ένα μίση μήνα ήταν απαράδεχτος...

    Σε αυτή την κρίσιμη αγωνιστική καμπή για την ομάδα, ένας από τους βασικούς άξονες της ομάδας χάνει δυο κρίσιμα ντέρμπι με την ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν και με τον Γαύρο στο ΟΑΚΑ και άλλους αγώνες, αν ήταν άλλη η αντιμετώπιση του τραυματισμού του, τώρα ο παίχτης θα ήταν στη διάθεση του Φερέιρα, τραγικά λάθη που αφήνουν την ομάδα χωρίς τον καλύτερο της παίχτη.

    Είχαν τον παίχτη να μισή μήνα και τον ταλαιπωρούσαν με ατομικά προγράμματα και δοκιμές με τη μπάλα,επιβαρύνοντας τον κι' άλλο, έπρεπε να κάνουν σωστή διάγνωση από την αρχή και όχι να πηγαίνουν στη Ιταλία για μια δεύτερη γνώμη ιδικών, αν δεν μπορούν αυτοί που πληρούνται στην Παιανία, ας υποβάλλουν τις παραίτησις του, εκεί που δεν το περίμενε κάνεις τέτοια εξέλιξη, τα πράγματα ήρθα όπως ήθελαν οι Γαύροι, δηλαδή να  μην έχουν αντίπαλο το Λετο στο ντέρμπι.


    Επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει με ανακοίνωση της σχετικά με το θέμα Λετο:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνερασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτλείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία.


    Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρικεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία".

    Η πρώτη ανάγνωση της ανακοίνωσης, δεν λέει ξεκάθαρα τι γίνεται, αμφιβάλουμε αν ο χρόνος αποχής του Λετο από τους αγώνες να είναι μόνο 3 βδομάδες το πολύ, δεν είναι ξεκάθαρη η ενημέρωση.
    Ο χειρισμός από την ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα είναι λάθος και θα πρέπει κάποια στιγμή να ζητήσει το λόγο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τι έγινε και πήγε λάθος η αποθεραπεία του Λετο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad