Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ"!

    Επιτέλους μετά από χρόνια στην "Μάνα του Λόχου", τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, έγιναν κανονικά εκλογές για τον πρόεδρο και το Δ.Σ...

    Δεν χρειάστηκε αυτή τη φορά το πρωτοδικείο για να ορίσει πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο. Το βράδυ της Τέταρτης στον "Τάφο του Ινδού" και με παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος επανεκλέγει πρόεδρος του Ερασιτέχνη με την ψήφο και την στήριξη όλων!

    Ψήφισαν 76 μέλη και πρώτος σε ψήφους (74/2 άκυρα) ήταν ο κ.Μακρόπουλος. Στο ψηφοδέλτιο του προέδρου ήταν οι... Ακριτίδης Π., Αντωνίου Π., Κατσαρός Γ., Λιβέρης Δ., Μακρόπουλος Ν., Μαλακατές Π., Μούρτος Δ., Παναγιωτόπουλος Στ., Σβινέλλης Χ. , Σπύρου Στ., Συνοδινός Θ., Τζιμέας Κ., Τσίλης Ν., Χατζησαράντος Ι.

    Αναπληρωματικά: Βραχας Κ, Λάζος Ν., Λεκάκης Ε, Παπαπασχάλης Χ., Τσίγκου-Λαδοπούλου Κ.

    Μια νέα εποχή αρχίζει για την "Μάνα του Λόχου", με περισσότερη αισιοδοξία, πρόεδρος θα είναι ένας φανατικός Παναθηναϊκός από κούνια, όπως όλη η οικογένεια του! Πρώτος στόχος του προέδρου θα είναι η οικονομική εξυγίανση και ενίσχυση του Ερασιτέχνη για να μην φτάσει στην τραγική κατάσταση που ήταν τα τελευταία χρόνια και η ενδυνάμωση όλων τον τμημάτων, επίσης επιθυμεί πιο μαζική βοήθεια από τον κόσμο για ένα καλύτερο μέλλον!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad