Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο mr.AEGEAN ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Ένας ακόμα Παναθηναϊκός βοηθάει οικονομικά την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει τον τελευταίο καιρό...

    Μετά από επαφές του Ανδρέα Βγενόπουλου και κυρίως του Γιάννη Αλαφούζου, ο Θοδωρής Βασιλάκης, ιδιόκτητης της αεροπορικής εταιρίας Aegean και ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες Παναθηναϊκούς, πρόσθεσε άλλες 500.000 ευρώ (άτοκο δάνειο) στα ταμεία της ομάδας!

    Επίσης στο Δ.Σ της Παρασκευής ξεκαθαρίστηκε πως ούτε ο Αδαμάντιος Πολέμης έβαλε τόκο στις 750.000 ευρώ, απλά ζήτησε ενημέρωση για το που θα πάνε τα χρήματα.

    Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βοηθήσει και ο Αλαφούζος με χρήματα την ομάδα, πέραν το ρόλο που έχει να φέρει και άλλους στην ΠΑΕ και να βοηθήσουν οικονομικά. Ο Γιάννης Αλαφούζος ειναι απο τους πολύ ένθερμους οπαδούς της ομάδας, όπως και η οικογένεια του, ήταν μέλος της ΠΕΚ, όπως και Βασιλάκης, προσπαθεί λοιπόν όλοι αυτοί ή οι περισσότεροι που δεν μπήκαν στην πολυμετοχικότητα το 2008 και είναι οικονομικά πολύ δυνατοί, να το πράξουν τώρα για το καλό του Παναθηναϊκού.

    Αξίζει να πούμε πως ο Αλαφούζος είναι σε κόντρα με τον Μαρινάκη από τα τέλη του 2010, θα έχει πολύ ενδιαφέρον, ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, να ασχοληθεί ενεργά με τον Παναθηναϊκό!

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad