Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΝΙΚΗ ΑΡΓΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

    "Αγνώριστος" ο Παναθηναϊκός ως προς την θετική πλευρά στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αν κρίνουμε τα προηγούμενα 3 παιχνίδια που ήταν πολύ κακός αγωνιστικά! Νικηφόρα πέρασε ο Παναθηναϊκός με 0-1 από το Γεντί Κουλέ... 



    Άργησε να ξυπνήσει η ομάδα, μετά από τρεις εβδομάδες, τώρα έχουν χαθεί οι στόχοι, αυτό που οφείλουν είναι να τερματίσει η ομάδα δεύτερη στην κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος και να βγει πρώτη στα πλέι-οφ για να παίξει στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ!

    "Ο Φερέιρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε:
    Παίξαμε πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο για 60' λεπτά, είχαμε την ευκαιρία για τρία γκολ που θα μας έδινε άλλη ψυχολογία. Στους επόμενους αγώνες δυστυχώς δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας να μας στηρίξουνε, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".


    -Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με κατοχή μπάλας και αρκετές πάσες. Έκαναν ευκαιρίες, μια από αυτές στο 18' λεπτό υστέρα από συνδυασμό Λαζάρου με Κλειτον από αριστερά, ο τελευταίος μέσα στην περιοχή περνάει δυο αμυντικούς και των τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κάνει το 0-1.

    Στη συνέχεια με τους Νινη και Λάζαρο να είναι κινητικοί, οι πράσινοι συνέχιζαν να κάνουν ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν για δεύτερη φορά, ούτε απειλήθηκαν από την ομάδα της Κρήτης, τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1! 

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει δυνατά για τους πράσινους, στο 48' λεπτό ο Κουίνσι μόνος του τετ α τετ χάνει την ευκαιρία για το 0-2, πέντε λεπτά πιο αργότερα ο Κλειτον χάνει και αυτός τετ α τετ. Στο 64' λεπτό αλλαγή για τους πράσινους, βγαίνει ο Νινης και στη θέση του ο Λαγός και στο 73' λεπτό ο Καραγκούνης περνάει στη θέση του Κλειτον.

    Στο 75' λεπτό διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή επειδή οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δημιουργούν προβλήματα με ρίψεις καπνογόνων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας αρχίζει μετά από 10'λεπτα, ο ρυθμός έχει παίσει από την διακοπή, ο αγώνας γίνετε κυρίως στο κέντρο χωρίς ευκαιρίες.

    Ο Διαιτητής κράτησε 8' λεπτά καθυστερήσεις, δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες κάνει ένα διπλό ψυχολογίας σε μια δύσκολη έδρα με καλή απόδοση από την ομάδα, τελικό σκορ 0-1!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad