Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"! (VIDEO)

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση μια μέρα πριν το ντέρμπι και ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα όσο μπορεί,αλλά χωρίς ακρότητες...

    Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ανησυχούν για τυχών επεισόδια και παίρνουν τα μέτρα τους όσο το δυνατόν μπορούν. Μάλιστα χθες έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικό βίντεο για τους φίλαθλους, ώστε να έχουν κόσμια συμπεριφορά.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:


    "Αύριο η ομάδα μας δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Είναι αυτονόητο πως όσο πιο μαζική είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ώθηση που θα πάρει η ομάδα προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

    Άλλο τόσο αυτονόητο ωστόσο είναι πως οποιαδήποτε παρεκτροπή, οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του αγώνα θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ομάδα μας. Όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στους επόμενους, καθώς είναι δεδομένο ότι με την παραμικρή αφορμή ελλοχεύει ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας.


    Η ιστορία της ομάδας μας και το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πρέπει να προστατευθούν με κάθε τρόπο. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της, να τη βοηθήσουν να φτάσουν στη νίκη και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν αποφεύγοντας κάθε ακρότητα και κάθε παρεκτροπή".
    ---------------------
    -Δείτε το βίντεο:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad