Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ! (VIDEO)

    Η σειρά τελικών ξεκίνησε ιδανικά για τον Εξάστερο με την πρώτη κούπα της χρονιάς και την πρώτη φάπα στον Πελατάκο...

    Έδειξε γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, στο τέλους σοβαρεύτηκε και πήρε το πρώτο κύπελλο της χρόνιας!

    Δεν γινόταν να κάνουμε κάθε χρόνο το κύπελλο δώρο στον Πελάτη, φέτος ειχε φάπα και όχι δώρο καπελάκι!

    Οι πρωταθλητές κατέκτησαν το 13 κύπελλο της μεγάλης ιστορίας τους, ενώ οι Πελάτες έχουν μόλις 9! Η αρμάδα του Ζοτς θα χαρεί όπως πρέπει αυτό το πρωτο τρόπαιο και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη σε Ελλάδα και Ευρώπη!

    -Αναλυτικά ο αγώνας δεκάλεπτο,δεκάλεπτο...

    Αμυντικά ξεκίνησε ο αγώνας, στη συνέχεια οι πράσινοι βρήκαν τους διαδρόμους και κατάφεραν να πάρουν μια καλή διαφορά με δυο τρίποντα του Σάτο, 2 λεπτά πριν το τέλος η διαφορά ήταν +11 για τους πράσινους, τελικό σκορ πρώτου δεκάλεπτου 17-25!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, έχαναν εύκολα καλάθια, η διαφορά μειώθηκε στους 3 πόντους, τελικό σκορ 2 δεκάλεπτου 35-38!

    Το τρίτο δεκάλεπτο δεν ξεκινάει καθόλου κακά, χάνει την διαφορά από πολύ νωρίς, 7' λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, 46-38. Τα τραγικά εύκολα λάθη συνεχίστηκαν για τους πράσινους, είχαν τα αμυντικά ριμπάουντ από τους αντίπαλους τους με ευκολία. Με την είσοδο του Σάτο, 2 λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, η άμυνα τον πράσινων βελτιώθηκε, η διαφορά μειώθηκε στους -3 με καλάθι του Διαμαντίδη, τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου 58-55!

    Κακό ξεκίνημα για τους πράσινους και στο τέταρτο δεκάλεπτο, η διαφορά στο 33' λεπτό στους -9. Με τους Σμιθ και Σάρας και με τρίποντο του Τσαρτσαρή 4' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ 68-66, η διαφορά στους -2. Στο 37' λεπτό το σκορ είναι 68 όλα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και 2' λεπτά πριν το τέλος στο 68-70., στα 40" δευτερόλεπτα το σκορ 70-70, επίθεση για τους πράσινους, γίνεται φάουλ στον Διαμαντιδη, από τους δυο βολές βάζει τη μια, οι πελάτες δεν μπόρεσαν να περάσουν από την πράσινη άμυνα και χρόνος τέλειωσε, τελικό να σκορ 70-71! 

    Νικητής ο Εξαστερος, πάλι φάπα οι πελάτες!!!

    Τα δεκάλεπτα: 17-25, 35-38, 58-55, 70-71.

    ΠΕΛΑΤΗΣ (Ιβκοβιτς): Χάινς 11, Παπανικολάου, Αντιτς 13(2), Σπανούλης 12 (0/5τρ.), Μάντζαρης 2, Ντόρσεϊ 2, Κέσελ 7(1), Γκετσεβίτσιους 2, Σλούκας 4(1), Πρίντεζης 17(1).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Σμιθ, Καϊμακόγλου 8, Μάριτς 6, Περπέρογλου, Μπατίστ 9, Λόγκαν Σάτο 10(2), Γιασικεβίτσιους 10(1), Τσαρτσαρής 5(1), Διαμαντίδης 9 (7ασ., 7κλ.), Βουγιούκας 7, Ν. Καλάθης 7(1).


    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad