Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΡΙΕΓΚΙ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Λετο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Γιόσου Σαριέγκι...

    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

    Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ,ειπε:
    "Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουμε δυνατή αντίδραση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση ομαδικής προσπάθειας και πνεύματος και να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν κάναμε καλό παιχνίδι, επίσης έγιναν πολλά που δεν βοήθησαν να κάνουμε καλό παιχνίδι και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε για να κερδίσουμε το ντέρμπι και το πρωτάθλημα".


    Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ,ειπε:
    "Γνωρίζουμε ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Όλα. Με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ και τον Άρη, όλα τα παιχνίδια. Και ήταν ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί ο ΠΑΟΚ επίσης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν ξέρω γιατί. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε. Εντάξει αυτά συμβαίνουν και πρέπει να το ξεχάσουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στην ΑΕΚ και εκεί πρέπει να αντιδράσουμε".


    Για την πίεση,ειπε:
    "Φυσικά και η ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει και το πλεονέκτημα. Αυτό είναι το σημαντικό, όταν είσαι πρωτοπόρος. Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση, με μόλις έναν βαθμό διαφορά και πρέπει να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να δώσουμε άλλα δώρα και γι΄αυτό πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ".


    Για την ΑΕΚ,ειπε:
    "Αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως ποτέ δεν ξέρεις με την ΑΕΚ. Έχουν καλή και μαχητική ομάδα και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορούν να χάσουν εύκολα δύο παιχνίδια και μετά να κάνουν μια φανταστική εμφάνιση και να σε κερδίσουν. Δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα τους, αφού γνωρίζω ότι διαθέτουν καλή και μαχητική ομάδα. Νομίζω ότι το δυνατότερο σημείο τους είναι η ομάδα. Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζουν τόσο σε ατομικό επίπεδο. Το πιο δυνατό σημείο τους είναι η ομαδική δουλειά και η εργατικότητα που έχουν".


    Για το «κλειδί» του αγώνα,ειπε: 
    "Θα είναι δύσκολο ντέρμπι όπως πάντα. Και πολύ σημαντικά θα είναι τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα που θα ελέγξει στην αρχή τον αγώνα, θα έχει το πλεονέκτημα. Και πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά και να μπούμε κατευθείαν για την νίκη. Να μην χάσουμε χρόνο στο παιχνίδι, αλλά να παλέψουμε από την αρχή για την νίκη".


    Για το αν είναι το ματς της χρονιάς,ειπε:
    "Θα μπορούσε να είναι, όμως αν κερδίσουμε, το επόμενο παιχνίδι της χρονιάς θα είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όλοι το ξέρουν, πρέπει να κερδίσουμε και έχουμε την δυνατότητα για να το κάνουμε. Πρώτα η ΑΕΚ. Από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Μετά θα έρθουν και τα άλλα παιχνίδια. Αλλά πρώτα οι τρεις βαθμοί".


    Για τον κόσμο που περιμένουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,ειπε:
    "Τους χρειαζόμαστε. Παίξαμε στο τελευταίο παιχνίδι χωρίς κόσμο, δεν ήταν κάτι ωραίο και για εμάς είναι σημαντικοί οι οπαδοί μας, γιατί μας βοηθούν. Μας δίνουν περισσότερη δύναμη και απέναντι στον Ολυμπιακό είναι απαραίτητοι".


    Για τον τίτλο,ειπε:
    'Ναι, πιστεύω ότι θα τον κερδίσουμε. Γιατί μπορούμε και το αξίζουμε. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, με δύναμη και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Έχουν μείνει μόνο επτά αγώνες μέχρι το τέλος και παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".


    Για το μυστικό της ομάδας,ειπε:
    'Η ηρεμία και το γεγονός ότι γίνεται ομαδική δουλειά. Όλοι πρέπει να δουλεύουν για όλους. Όχι για τον εαυτό τους. Και αυτό είναι το κλειδί. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του, έχει τελειώσει σε αυτή την ομάδα. Και αυτόν τον χρόνο αυτό κάναμε. Παίξαμε για την ομάδα και διατηρήσαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα".


    Για τον Λέτο,ειπε:
    "Φυσικά και μας λείπει. Ο Λέτο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Γνωρίζουμε την ποιότητα του, τον ξέρουμε και έκανε φανταστικό πρώτο γύρο. Τώρα πρέπει να επανέλθει από τον τραυματισμό του, όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και αν κάποιος δεν είναι εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε".


    Για το συμβόλαιο του,ειπε:
    "Το έχω πει και δεν θα το ξαναπώ. Θέλω να τελειώσει η σεζόν, γιατί έχουμε πολλά σημαντικά πράγματα να σκεφτούμε και το συμβόλαιο μου δεν είναι σημαντικό τώρα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad