Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!

    Ο ANTIred γράφει: Μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και την εβδομάδα που ακολούθησε, ακούσαμε τα μεγαλύτερα ψέματα και όπως πάντα προέρχονταν από την πλευρά τους λιμανιού...

    Μας τα είχαν ζαλίσει τα παπαγαλάκια του Πειραιά για την μούφα κίνηση ήθους του προέδρου τους για τα "επεισόδια" του ντέρμπι...

    Έκαναν καραμέλα ότι το αφεντικό τους, πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Γόντικα στο ημίχρονο του ντέρμπι και του είπε..."Δεν με νοιάζει ούτε η νίκη ούτε το πρωτάθλημα ούτε τίποτα, δεν θέλω μόνο να χαθεί ανθρωπινή Ζωή, κανε ότι μπορείς". Αυτό είναι μέγα υποκρισία και ψέμα!

    Ποιος δεν νοιάζεται για το πρωτάθλημα που δίνει 20 εκατομμύρια από το Τσαμπιονς Λιγκ; Αυτός που πήγε μετά στου Ρέντη να υποδεχθεί την αποστολή της ομάδας του και γελούσε σαν κλόουν; Αυτός που μετά τον αγώνα στην Ξάνθη που έχασε η ομάδα του, τα έφερε όλα τούμπα με τσατσάκια, κοράκια και μπάτσους; Αυτός που "έφαγε" τον Κωνσταντινέα και τον Κύρκο επειδή έπαιξαν την ομάδα του 50/50; Αυτός που έβγαλε από την ΚΕΔ τον Βασσάρα για να βάλουν τον Δούρο που κυκλοφορούσε κάθε μέρα στα καφέ του Πειραιά με την εφημερίδα "Φως" στο χέρι; Αυτός που έδιωξε τους πραγματικούς ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς Φάκο και Αντωνακάκη, για να βάλει στη θέση τους δυο κομπάρσους γαύρους δικηγόρους βαφτίζοντάς τους εισαγγελείς;
    Αυτά είναι σανό αμάσητο για τα κόκκινα πρόβατα και όχι για την υπόλοιπη υγιείς σκεπτόμενη κοινή γνώμη και κυρίως δεν περνάνε στον κόσμο του Παναθηναϊκού!   

    Η άλλη τους καραμέλα, προσπαθούσαν οι ελεεινοί να συγκρίνουν τα "επεισόδια" του ντέρμπι στις 18 Μαρτίου με αυτά που είχαν γίνει στη Ριζούπολη, παραπληροφόρηση και τόννους από ψέμματα για να δείξουν και καλά στον κόσμο ότι... "Να και οι παναθηναϊκοί τα ίδια έκαναν". Ποια ίδια ρε καραγκιόζηδες; Έκανε επεισόδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την βοήθεια της αστυνομίας(τότε Tσιρώνης); Έπεσαν στα κεφάλια των παιχτών του Γαύρου καπνογόνα, πέτρες, βίδες, τούβλα και σίδερα; Μπήκαν οι μπράβοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια με γκλοπ για να παίξουν ξύλο με τους παίχτες του Γαύρου; Ήταν στη φυσούνα οπαδοί του Παναθηναϊκού κρεμασμένοι σαν μαϊμούδες φτύνοντας και βρίζοντας τους παίχτες σας, όπως ήταν οι δικοί σας οπαδοί στη Ριζούπολη; Η απάντηση σε αυτά είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ!

    Μόνο οι απολίτιστοι Γαύροι τα έκαναν όλα αυτά για να πάρουν ένα ακόμα πέτσινο πρωτάθλημα σε μια χώρα που τους είχε και τους έχει στην ατιμωρησία και να μας πουν τι ποινές είχε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ τότε; Καμία απολύτως, μόνο μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μικρή χρηματική ποινή αν έγινε και δεν έπεσε στην έφεση. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και με βάση της προσωπική μου άποψη σε επεισόδια που δεν έκαναν οπαδοί του Παναθηναϊκού στις 18 Μαρτίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με ποινή -3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, -2 από το επόμενο, 4 αγωνιστικές και κλεισμένων των θυρών και και χρηματικό πρόστιμο άνω των 250.000 ευρω, αρα για πια σύγκριση κάνουν λόγο οι ξεφτιλισμένοι; ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!

    Φτάσαμε στην επόμενη αγωνιστική, οι Γαύροι παίζουν στο Τηγάνι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χάσει κανένα παιχνίδι στο δεύτερο γύρο, προηγούνται 0-2 και χάνουν τελικά με 7-2 και 6 γκολ των Γαύρων να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο, τι έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ο Γαύρος; Ή στην Τρίπολη είπαν να ξεπληρώσουν το γραμμάτιο με την παραμονή τους στη Λιγκα το καλοκαίρι που τους βοήθησε ο Βαγγέλας σαν ένα από τα παραρτήματα του, ή έγινε σε αντάλλαγμα ώστε ο Μιραλας στην βαθμολογία των σκόρερ να περάσει τον Λετο; 'Εστι και αλλιώς ρε παιδία φιλικό μεταξύ συγγενών και φίλων ήταν, κάνεις δεν τους ελέγχει σε ένα πρωτάθλημα της μπόχας!  

    Να γελάσουμε και λίγο με τις "ηθικές" πράξεις τους...
    Έμαθα ότι και ο Αχιλλεύς το έπαιξε στο στοίχημα το παιχνίδι αυτό μέσα από τις φυλακές, διπλό ημίχρονο και άσσο τελικό!

    Πως λέει και διαφήμιση; Το έβλεπες; Tο έπαιξες! Και εγώ λέω... Δεν το έβλεπες; Και πάλι το έπαιζες!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad