Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με το τελικό ξέσπασμα τον παιχτών του, που έφερε και την κατάκτηση του κυπέλλου...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:


    Για το παιχνίδι,είπε...
    "Θα ήθελα να επαναλάβω πως ήταν ένα παιχνίδι με τέσσερα διαφορετικά δεκάλεπτα. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά, αλλά ύστερα από αυτό δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε, κάνοντας ανόητα λάθη, με τα οποία δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Φυσικά, είχαμε απέναντί μας μια πολύ σκληρή ομάδα, με χαρακτήρα. Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήταν πολύ άσχημη για εμάς, παρακολουθούσαμε πώς οι αντίπαλοι έβαζαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αρχίσαμε, φυσικά, να παίζουμε με εκνευρισμό, σουτάραμε στην πρώτη επιλογή, για αυτό και προσπάθησα να καλμάρω τους παίκτες μου, εξηγώντας τους πώς είναι να παίζεις σωστά".


    Για τον τελικό που ήταν δύσκολος,είπε...
    "Δεν ξέρω κι εγώ σε πόσους τελικούς έχω παίξει, αλλά πραγματικά ο σημερινός  ήταν ο πιο δύσκολος. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ τους παίκτες μου που βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό, που επίσης άξιζε να κερδίσει. Είναι προφανώς πως όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στο σουτ κάποιος είναι τυχερός και κάποιος άλλος όχι. Ήταν εύκολο για εμάς να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι, το ίδιο εύκολο ήταν και για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη. Τώρα, να μιλήσουμε για θέματα τακτικής, εμείς οι προπονητές ξέρουμε τι έγινε και γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν, λοιπόν, ένας πάρα πολύ καλός τελικός και ο κόσμος θα μιλάει για αυτόν".


    Για μετά τον τελικό,είπε...
    "Παρότι έχουμε κερδίσει τον τίτλο, έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις μπροστά μας, στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από αύριο κιόλας θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε".


    Για το τι του είπε παίκτης του μετά τον τελικό, είπε...
    "Μετά ο παιχνίδι, ένας από τους παίκτες μου που ήξερε πως δεν έπαιξε καλά σήμερα ήρθε και μου είπε "κόουτς, θα δουλέψω πολύ σκληρά". Είναι απίστευτα αυτά που έγιναν στο φετινό τελικό. Πριν από δύο ημέρες κάναμε την καλύτερη προπόνηση που έχω κάνει στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ. Χθες; την πιο καταστροφική. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις μπροστά σου μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".


    Για την ατμόσφαιρα του τελικού,είπε...
    "Να πω, τέλος, πως είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα μέλη των δύο ομάδων ήταν πολύ καλή. Δίνουμε το καλό παράδειγμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τους φιλάθλους μας. Αν κάποια ημέρα αγωνιστούμε εδώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο θα είναι πραγματική νίκη για όλους εμάς και το μπάσκετ".


    Για το τι του είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος,στην απονομή κυπέλλου,είπε...
     "Ήταν πολύ χαρούμενος, ήταν και χθες εδώ, στην προπόνηση. Αστειεύτηκε πού θα πάμε απόψε και του απάντησα "όπου θες εσύ, πρόεδρε". Τέλος, διευκρίνισε πως


    Στο τέλος τόνισε...
    "Απέχουμε πολύ από αυτό. Είμαστε μια φυσιολογική ομάδα, που υποφέρει, έχει προβλήματα, κάνει λάθη, αλλά συνεχίζει να παλεύει".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad