Header Ads

  • Breaking Green News

    13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008: Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! (PIC+VIDEOS)

    Ήταν 13 Απριλίου 2008, όταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε τη δική του επανάσταση για την ελευθερία της ομάδας που αγαπάει, κατά μιας διοίκησης που την έχει εγκλωβίσει...

    Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο πάνω από 35.000 κόσμου στο πεδίον του Άρεως, άλλαξε πολλά στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι όλα!
    Η υγεία στο σύλλογο κράτησε μόνο 2 χρόνια, στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, από το μίσος του για την ομάδα έδιωξε με περίεργα παιχνίδια και προπαγάνδα τον πετυχημένο πρόεδρο Νικόλα Πατέρα, όπως και τους άλλους μετόχους που είχαν βάλει πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που διαπίστωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τότε, είναι ότι η νέα εποχή έμεινε στη μέση και δεν ολοκληρώθηκε η σωτηρία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού!

    4 χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός βιώνει τις χειρότερες καταστάσεις, έρμαιο του κάθε εχθρού του, είτε εντός είτε εκτός, ρεζιλεύεται χωρίς διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται να φύγουν ο ένας μετά τον άλλο με προσφυγές, όλα αυτά τα αρνητικά δεν τα φανταζόταν ποτέ ο οπαδός του Παναθηναϊκού, πλέον δεν του μένει άλλη επιλογή, από το να συνεχίσει εκείνη την επανάσταση του 2008, αυτή τη φορά ο αγώνας για την ελευθερία θα έρθει από αντίδραση διαρκείας κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη μέχρι να φύγει για πάντα!!!

    -Δείτε παρακάτω βίντεο από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του 2008:

















    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad