Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ"

    Πιο σίγουρος φαίνεται ο Γιάννης Αλαφούζος για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να παρουσιάσει το πλάνο του...

    Τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Τζιγγερ ήταν θετικά σύμφωνα με όσα έγραψε, ακολουθούν τα ραντεβού με τον Βγενόπουλο και τους οργανωμένους του Ε.Φ.Θύρας13.

    Χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που έχει στο twitter:

    "Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια Ομαδική προσπάθεια φίλων του ΠΑΟ να τον σώσουν. Η νέα εποχή του Παναθηναϊκού είναι η εποχή των Οπαδών του"

    "Δεν έχω εκφράσει άποψη για ύψος συμβολαίων. Προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα να σωθεί ο ΠΑΟ και να ξαναπάρει θέση σε Ελλάδα & Ευρώπη.
    Αν διαβάσετε άρθρα μου για ΠΑΟ και twitter θα βρείτε όλες τις σκέψεις μας διαφορετικά παρακαλώ υπομονή μέχρι Πέμπτη".

    "Ο κος Πατέρας έδωσε την ψυχή του για ΠΑΟ και είμαστε ευγνώμονες για αυτό ! Τώρα όμως οι καιροί άλλαξαν! θαύματα δεν γίνονται.
    Με μεγάλη αποφασιστικότητα και υπομονή. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Θα πολεμήσουμε για τις αρχές και ιδανικά Παναθηναϊκού!"

    "Το DNA του ΠΑΟ είναι να πρωτοπορεί Ελλάδα & Ευρώπη θα το ξανακάνουμε αλλά θα χρειασθεί πόνος κόπος και χρόνος ...".

    "Προτείνω να αφήσουμε παρελθόν πίσω μας οι ώρες και μέρες είναι κρίσιμες !Δεν έχουμε πολυτέλεια διχόνοιας ! Ενωμένοι πολεμάμε!"

    "Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της αρετής για να ξαναπούμε Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός Πάντα Πρωτοπόροι !
    "Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι προσπαθούμε να ΣΩΣΟΥΜΕ τον Παναθηναϊκό μετά δουλειάς....τα αγαθά κοποις κτώνται".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad