Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ GREEN WEB FANS

    Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του Green Web Fans, τονίζοντας πως αναστέλλουν τη λειτουργία του σαιτ και "ενσωματώνετε" στο επίσημο σαιτ της Θύρας 13... 

    Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Μια μεγάλη και δύσκολη πορεία γεμάτη αγώνες και σημαντικά επιτεύγματα φτάνει στο τέλος της και μια καινούργια ξεκινάει. Οι Green Web Fans αποτελούν από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του αναπόσπαστο και ενεργό κομμάτι του Κεντρικού Συνδέσμου του Ενιαίου Φορέα της ΘΥΡΑΣ 13. Αποτελούν μέρος του οράματος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 στο οποίο βασίστηκε η δημιουργία τους πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ένα όραμα που είναι πια πραγματικότητα και για την υλοποίησή του υπήρξαμε πρωτεργάτες.

    Μετά την αναστολή λειτουργίας του στεγασμένου club της οδού Λουκάρεως και την ενσωμάτωσή μας στον Κεντρικό, η ένδοξη ιστοσελίδα μας αναστέλει τη λειτουργία της και γίνεται πια κομμάτι του ανανεωμένου θρυλικού www.gate13.gr της ιστοσελίδας της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΥΡΑΣ 13.

    Μπορούμε τώρα να αφήσουμε στην άκρη τις μετριοφροσύνες. Είμαστε περήφανοι για την παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τα γήπεδα και κοιτώντας πίσω μόνο βαθιά ικανοποίηση αισθανόμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και πόσο πρωτοποριακό ήταν αυτό που κάναμε, τι ακριβώς πετύχαμε και το πόσο προσφέραμε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Οι Green Web Fans ήταν και παραμένουν υπηρέτες του Συλλόγου και του λαού του και αποτέλεσαν το ισχυρότερο επικοινωνιακό μέσο για τη διάδοση του μεγαλείου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ρόλος που πλέον συνεχίζεται μέσω του site της ΘΥΡΑΣ 13.

    To forum των Green Web Fans, ο μαζικότερος χώρος έκφρασης των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ θα παραμείνει ενεργό και δυναμικότερο από ποτέ, με βελτιώσεις, αναβαθμίσεις και νέες ιδέες στην λειτουργία του και την συμμετοχή του κόσμου σε αυτό. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν.

    Ευχαριστούμε όλους όσους ξεκίνησαν αυτή την τεράστια ιδέα, όλους όσους συνέβαλλαν στο να γίνουν οι GWF η κορυφαία διαδικτυακή έκφραση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ, οργανωμένου και μη, και όλους όσους μας στήριξαν σαν στεγασμένο σύνδεσμο και site με κάθε τρόπο αυτά τα χρόνια και τους καλούμε να συνεχίζουν να στηρίζουν το forum, την κεντρική σελίδα της ΘΥΡΑΣ 13 και ό,τι θα ακολουθήσει.

    To ραντεβού ανανεώνεται όπως πάντα στον Κεντρικό Σύνδεσμο, στα γήπεδα και στους αγώνες για ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, πάντα με όπλο τις αξίες μας και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. GREEN WEB FANS - Since 1998".

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad