Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ"

    Για την επαγγελματική νίκη της ομάδας του και το αβέβαιο μέλλον του Παναθηναϊκού μίλησε ο Φερέιρα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για το ότι η ομάδα πέτυχε μια επαγγελματική νίκη, είπε...
    "Συμφωνώ ότι πετύχαμε μία επαγγελματική νίκη. Ακόμα περισσότερο μία νίκη καλών επαγγελματίων. Σεβόμαστε όλοι την δουλειά που κάνουμε και ένα μεγάλο σύλλογο που αυτή την περίοδο περνάει δύσκολες στιγμές. Είναι δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά το πώς χειρίζεσαι αυτή την κατάσταση και όχι μόνο λόγω των προβλημάτων που έχουμε βιώσει, αλλά περισσότερο γιατί λείπουν οι προοπτικές για το μέλλον.

    Η αμφιβολία λόγω του ότι δε γνωρίζουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, δημιουργεί μια δυσκολία για κάθε ανθρωπινό ον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προοπτική κι αυτό είναι ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Επαναλαμβάνω δεν είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά δεν υπάρχει προοπτική για το μέλλον".


    Για τον επόμενο αγώνα, είπε...
    "Μέχρι τα πράγματα να βρουν οριστική λύση, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε άλλον ένα αγώνα, θέλουμε τη νίκη, όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα. Μόνο να δουλεύουμε πολύ, όμως όταν δεν ήμαστε καλά τα πράγματα διαλύονται.

    Σήμερα κερδίσαμε άλλον ένα αγώνα σε μία δύσκολη έδρα και πραγματικά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Σε δύσκολες καταστάσεις και κλιματολογικές συνθήκες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις. Το δεύτερό ήταν πιο έντονο, πετύχαμε το πρώτο γκολ σε μία περίοδο που ήμασταν καλοί. Προς το τέλος δυσκόλεψαν αλλά είχαμε την τύχη με το μέρος. Παίχτηκε να καλό παιχνίδι και άξιζε για όσους το είδαν"


    Για την επανεμφάνιση του Σεϊταρίδη στην εντεκάδα,είπε... 
    "Ο Σεϊτάριδης ήταν ένας από τους καλύτερους πλάγιους παίκτες που είδα στα τελευταία δέκα χρόνια. Θυμάμαι ότι είχε παίξει στην Πόρτο όταν ήμουν στην Πορτογαλία. Τα χρόνια πέρασαν και όταν ήρθα εδώ δεν ήταν ο ίδιος παίκτης και δε γνωρίζω για ποιο λόγο αυτή τη στιγμή ο Σεϊταρίδης δεν συνεχίζει να είναι ο καλύτερος δεξιός ακραίος μπακ στην Ελλάδα.

    Αυτό ίσως είναι θέμα που ο ίδιος πρέπει να επιλύσει. Έχει μεγαλώσει σε ηλικία, δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες, όμως είναι δική του απόφαση. Βεβαίως θα έλεγα ότι έτσι όπως τον είχα γνωρίσει ήταν μεγάλος αθλητής. Ήταν ένα από τους καλύτερους πλάγιους. Ενδεχομένως να έχασε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να την επανακτήσει και γίνει ξανά ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad