Header Ads

  • Breaking Green News

    Η "ΠΟΡΤΑ" ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

    Όλα τα πρωταθλήματα σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους και ιδικά το ελληνικό, με παίχτες ήδη να έχουν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες...

    Μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Νίνης, που από τον Γενάρη έχει συμφωνήσει με προσύμφωνο σε όλα με την Ιταλική Πάρμα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίνης είχε δεχθεί κρούση και από ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και το Γενάρη, αλλά ο μέσος τον πράσινων έριξε 2 φορές πόρτα στις βλέψεις των κόκκινων και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο και τους Παρμένσι. Εξάλλου δεν είναι τόσο αχάριστος να ξεχάσει πως ότι είναι το οφείλει στον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορούσε να παει ποτέ στο Λιμάνι όπως κάτι άλλοι που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, επίσης μην ξεχνάμε πως η κατάληξη του Νινη στην Πάρμα είναι μόνο φταίξιμο των λάθος και αργοπορημένων κινήσεων της πράσινης ΠΑΕ στην ανανέωση του συμβολαίου του.  

    Τις τελευταίες μέρες τόσο στον τοπικό τύπο της Πάρμα όσο και γενικά της Ιταλίας, επικρατεί φρενίτιδα για την μεταγραφή του Νίνη στην Πάρμα, ο τύπος της γειτονικής χώρας τον παρομοιάζει ως τον Έλληνα "Μέσι" και ως ένα ακατέργαστο διαμάντι που το μεγάλο ταλέντο του δεν εκτιμήθηκε στην Ελλάδα, εννοώντας τον Παναθηναϊκό.

    Σίγουρα ο Νίνης θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια από την ομάδα του Παναθηναϊκού, γιατί αν όλα διαχειριζόταν σωστά από την ΠΑΕ, θα ήταν από τους βασικούς κορμούς για να στηθεί ο επόμενος παναθηναϊκός μαζί με άλλους όπως οι Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας κλπ, πόσο μάλλον τώρα που δεν ξέρουμε και πιο θα είναι το μέλλον της ομάδας γενικά και διοικητικά!

     Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad