Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ Ο ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (VIDEOS)

    Σαν σήμερα 3/4 ο Panathinaikos σημειώνει δυο από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες του και γενικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

    Δυο μεγάλες πράσινες στιγμές που "προσκύνησαν" οι αντίπαλοι του, η πρώτη ήταν το 1996 στο Άμστερνταμ κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τότε, τον Αγιαξ των Φαν Ντερ Σαρ, Μπλιντ, Φρανκ και Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Κλαιφερτ, Λιτμανεν κλπ, με γκολ του Βαζέχα 0-1 στον ημιτελικό του Τσαμπιονς Λιγκ, παγώνει το Άμστερνταμ στο 86' λεπτό!

    Στον επαναληπτικό του οι πράσινοι, ίσως από υπερβολική αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτοσυγκέντρωση, δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάνε στον τελικό!

    Η εντεκάδα τότε του Παναθηναϊκού, ήταν:
    Παναθηναϊκός (Προπονητης Χ.Ρ.Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Καπουράνης, Μπορέλι (84' Μάρκος), Μαραγκός (62' Γ. Χ. Γεωργιάδης), Δώνης, Βαζέχα (90' Νιόπλιας).

    -VIDEO:



    -Η δεύτερη μεγάλη νίκη σαν σήμερα, ήταν το 2000 στο κατάμεστο γήπεδο της Λεωφόρου, όταν ο Παναθηναϊκός νικάει με 1-0 την Μπαρτσελόνα των Ριβάλντο, Κλαιφερτ,Φρανκ Ντε Μπουρ κλπ., το γκολ είχε σημειώσει ο Άγγελος Μπασινάς!

    Στον επαναληπτικό στο Καμπ Νου οι πράσινοι προηγούνται στο σκορ με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και μετά άρχισε η σφαγή από τον διαιτητή(χαρακτηριστικό το πέναλτι του Μπονάνο στον Ολισατέμπε), οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα διέκοπταν τον αγώνα για αρκετά λεπτά πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο κλπ. Το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε θρίλερ στα τελευταία λεπτα με τους πρασινους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη, άλλα η τύχη δεν ήθελε να μπει η μπα λα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, πάντως μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να περάσει και το πέναλτι ήταν καθαρό, αλλά δεν μπορούσε να το δώσει μέσα στο Καμπ Νου, αυτά ήταν τα λόγια του ακριβώς! 

    Η εντεκάδα τότε του Παναθηναϊκού, ήταν:
    Παναθηναικος (Προπονητης Σερτζιο Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Βλάοβιτς (75` Ολισαντέμπε), Γκούμας, Κόλκα Σάριτς, Κυργιάκος, Κωνσταντίνου (89` Βώκολος), Μπασινάς, Λυμπερόπουλος (59` Μπόατεγκ) Φύσσας.

    VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad