Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!

    Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 3-0... 

    Η καλή προσπάθεια συνεχίζετε για τους πράσινους, μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες των πλει-οφ όπου θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

    "Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Φερειρα δήλωσε:
    Στο Πράτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά και πήραμε τη νίκη!
    Φτάσαμε τις 20 νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αν δεν γινόταν ότι έγινε πριν ενάμιση μήνα περίπου, τώρα θα ήμασταν μέσα στο πρωτάθλημα".

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Φερέιρα παρουσίασε μια εντεκάδα με πολλές αλλαγές σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα, οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ήταν ομάς νωχελικός χωρίς να κάνει πολλές φάσεις, στο 12' λεπτό ο Κατσουράνης είχε δοκάρι, κινητικοί ήταν οι Χριστοδουλόπουλος και με κάποια σουτ και ο Κουίνσι, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερειρα προχωράει σε δυο αλλαγές, περνάει στον αγώνα τους Πετρόπουλο και Ρούντολφ, στις θέσεις των Μαρίνο και Κλέιτον αντίστοιχα.

    Πιο σοβαροί στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, με καλές εναλλαγές τις μπάλας  από πολύ νωρίς στο 47' λεπτό γίνετε το 1-0 με γκολ του Χριστοδουλοπουλο. Στο 65' λεπτό ο Καραγκούνης περνάει στη θέση του σκορ. Στη συνέχεια δεν έχει κάτι το αξιοσημείωτο, μέχρι το 84' λεπτό όταν η αλλαγή του Φερέιρα, ο Πετρόπουλος σκοράρει για το 2-0 και μετά από 4 λεπτά κάνει ο ίδιος το 3-0, δυο γκολ για τον Πετρόπουλο, άλλη μια νίκη για τους πράσινους, τελικό σκορ αγώνα 3-0!


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad