Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!

    Ο γνωστός γραφικός του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μπάρμπα Σάββας, ξανά χτύπησε με τις ηλίθιες απόψεις του...

    Ο άνθρωπος που ο παχύδερμος πρόεδρος της ομάδας τους, του αφιέρωσε το φετινό πέτσινο πρωτάθλημα, ήταν καλεσμένος τηλεφωνικά σε ραδιοφωνική εκπομπή και μια από τις ερωτήσεις που του έγιναν ήταν...

    Τι έχετε να για την αντίδραση της "Θύρας13" σε προηγούμενες δηλώσεις σας:
    "Δηλαδή, τους πείραξε που είπα δύο καλές κουβέντες για τον κύριο Βαρδινογιάννη; Αυτοί τι πέτυχαν που τόσα χρόνια κριτικάρουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται με επαναστάσεις και πραξικοπήματα".

    Άκου πανίβλακα γερασμένε πίθηκε, πρώτον δεν πρέπει εσύ να μιλάς για την Θυρα13 όσες ερωτήσεις και αν σου γίνονται σχετικές, το βουλώνεις και ούτε κιχ! 

    Δεύτερον τις κουβέντες τις είπες γιατί βολεύει εσένα και την ομάδα σου, ο Βαρδινογιάννης να είναι ακόμα στον  Παναθηναϊκό, για τι με αυτόν πήρατε ανενόχλητοι όλα τα πέτσινα πρωταθλήματα και αυτός ούτε που αντέδρασε σε αυτές τις βρομιές σας. 

    Τρίτον ο κόσμος του Παναθηναϊκού πέτυχε πολλά με το να κριτικάρει έναν ανίκανο μεγαλομέτοχο, κάτι που τα δικά σας πρόβατα δεν θα έκαναν ποτέ κάτι αντίστοιχο γιατί είναι πρόβατα και μασάνε ότι τους πετάτε...!

    Και τέταρτον, οι επαναστάσεις δεν έχουν χώρο, είτε είναι στο ποδόσφαιρο είτε παντού, με την επανάσταση του 2008 ο κόσμος του Παναθηναϊκού έφερε πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα, αυτός που ξέσκισε εσένα και τον φίλο σου Σωκράτης, αυτόν που εσύ και το Παχύδερμο αφεντικό σου δεν θέλατε να ακούτε ότι θα ξανά ασχοληθεί ο Πατέρας. Κατάλαβες μαϊμού; Πάρτε τον σπίτι σας τον Τζιγγερ έτσι κ' αλλιώς περισσότερο σαν δικο σας δρούσε στον Παραναθηναικό κανοντας αβάντες σε εσάς, παρά σαν δικός μας.


    Editorial:Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad