Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!

    Μετά τη συνάντηση των παλαίμαχων με τον Βγενόπουλο, έγινε και αυτή με τον Νικόλα Πατέρα, θετικά τα μηνύματα που πήραν και από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας...

    Ο Νικόλας Πατέρας τους τόνισε ότι πολύ ευχαρίστως να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια τους για το καλό της ομάδας, μεσώ του ποσοστού των μετοχών που διαθέτει με το ανάλογο ποσό, όμως θα πρέπει να το πράξουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, σε αυτούς εννοούσε και τον Τζιγγερ, για το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατων να γίνει, γιατί έχει αποφασίσει να "παρκάρει" τις μετοχές του και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με την ομάδα, πόσο μάλλον να βάλει και χρήματα.
    Το γνωρίζει αυτό ο Πατέρας, είναι γνωστό έξαλλου ότι ήταν πάντα ενωτικός προς όλες τις δυνάμεις του Παναθηναϊκού, πάντως από τη στιγμή που ο Τζιγγερ δεν θα έχει μετοχές, δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός να βοηθήσει!

    Την τρίτη οι Παλαίμαχοι θα επιδιώξουν συναντήσεις και με τους άλλους μετόχους, Πολέμη, Ζολώτα, Ξυλά, Νίκα και Δαβάρη. Επίσης την ίδια ημέρα δεν αποκλείεται να γίνει και Δ.Σ στο σύλλογο παλαιμάχων για να εξετάσουν ξανά τα δεδομένα για το τι θα πράξουν στη συνέχεια! 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad