Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL4 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ"

    Ο Ζότς μετά τον παιχνίδι με τον Κολοσσό τόνισε πως από τη Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία για το φάιναλ-φορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το ενδιαφέρον  επενδυτών από τη Ρωσία για τον Εξάστερο... 

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για τον αγώνα, είπε...
    "Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό και για τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για μας και για τον Κολοσσό. Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων.

    Γι’ αυτό υπήρχαν άλλωστε και αρκετά άστοχα σουτ και λέι-απ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση και η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την είσοδο μας σ’ έναν ακόμη τελικό".


    Για τους Ρώσους επενδυτές, είπε...
    "Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση μέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ. Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια".


    Για το Final4 και τον Μπατίστ, είπε...
    "Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το φάιναλ-φορ. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το φάιναλ-φορ. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε όμως να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μάικ Μπατίστ είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό team την πρόοδο της υγείας του".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad