Header Ads

  • Breaking Green News

    560 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΕΣ!

    Ο ΑΝΤΙred επέστρεψε και γράφει: Πριν λίγες μέρες η κατάπτυστη ψευτοεφημερίδα των γαύρων, ο Προβαταθλητής, έκανε αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να πουλάει ψέματα...  

    Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, εμφάνισαν από το πουθενά χωρίς αληθινά στοιχειά, αλλά με τη φαντασία τους ότι έχουν 560 τίτλους...ΨΕΜΑΤΩΝ!

    Ας πούμε κάποια πράγματα γιατί και η μπούρδα έχει και τα όρια της....

    Πως γίνεται ρε παιδιά το 2007 το επίσημο λεύκωμα του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ να μιλάει για λίγο πάνω από 280 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα και αυτοί να λένε άλλα...;

    Πως γίνεται η ίδια εφημερίδα που μιλάει για 560 τίτλους σήμερα, τότε το 2007 μιλούσε για 280 τίτλους;
    Μάλλον από το 2007 ως σήμερα οι τίτλοι φυτρώνουν στο χορτάρι του Τηγανιού κάθε μέρα, μετά από μεγάλο πότισμα που πέφτει... ή φυτρώνουν όπως τα ψέματα που γράφουν κάθε μέρα και τα μασάνε αμάσητα τα πρόβατα τους!

    Θα σας πω πως έφτασε στα 560 τίτλους οι προβατοφυλλάδα...

    Είδαν ότι ο Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει πολύ στους τίτλους συνολικά (530+), δεν το άντεχε η ψευτοπερηφάνια τους αυτό,δεν το δέχονταν να είναι τρίτοι(δεύτερος ο Πανελλήνιος Γ.Σ) και αποφάσισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά από τη μέρα που γεννήθηκαν, με τα ψέματα τους οι 280 έπρεπε να αυξηθούν κάνοντας αθλήματα από ατομικά σε ομαδικά, τα μετάλλια αθλητών ακόμα και σε αγώνες δρόμου του Περαία τα βάφτισαν τρόπαια, τα τουρνουά Πάσχα και Χριστουγέννων και καλοκαιριού(χαχαχα αν είναι δυνατόν) με διάφορες ομάδες που κέρδιζαν τα βάφτισαν επίσημα δίνοντας τίτλο, μέτρησαν τα νταμπλ για ένα τίτλο κάθε ένα, μέτρησαν τα Σούπερ Καπ για τίτλο, τα διεθνή τουρνουά και περισσότερο της Κύπρου αν κέρδισαν τα έκαναν επίσημα και έδιναν και τίτλο και άλλα πολλά ανεπίσημα που πρόσθεσαν για να φτάσουν στο νούμερο των 560 ψευτοτίτλων...!

    Ένα είναι σίγουρο όσο δεν παει... πως είναι τα μεγαλύτερα ΝΟΥΜΕΡΑ που υπάρχουν στον αθλητισμό παγκοσμίως, αυτόν τον τίτλο δεν θα τους τον πάρει ποτέ κάνεις γιατί τον κέρδισαν με τόννους... ψεμάτων και κλοπών!  

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad