Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

    Ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ μίλησε για τη κατάσταση στη διοίκηση και για το αν θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα...

    Αναλυτικά οσα δήλωσε:


    Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει τόσους τίτλους όσους ο Ολυμπιακός. Έπρεπε να πάρει περισσότερους απ' όσους πήρε. Όμως είναι εξίσου μεγάλη ομάδα και μπορεί να γίνει μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Αλλά για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται οργάνωση και σχέδιο. Σαφώς και είναι αναγκαία τα αποτελέσματα, όμως είναι απαραίτητα το σχέδιο και η οργάνωση. Επίσης, χρειάζεται αγάπη από τους ανθρώπους του. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, ανθρωπισμός και ομόνοια μεταξύ των μετόχων, των οπαδών και όλων όσοι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό".


    Για τις οφειλές από την ομάδα,είπε: 
    "Είχαμε μία δύσκολη σεζόν. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά και ως άνθρωποι. Δεν το λέω μόνο από άποψη χρημάτων. Δεν είναι το παν τα λεφτά. Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς, εξαιτίας της κρίσης. Δεν είναι τα λεφτά. Χρειάζεται εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά που ήταν φέτος;".


    Για την παραμονή του στην ομάδα,είπε: 
    "Θέλω να μείνω, αλλά εάν υπάρξει οργάνωση. Άμα είναι να έχουμε άλλη μία σεζόν όπως αυτή, τότε είναι δύσκολο να μείνω. Είμαι περήφανος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, είναι δώρο να βρίσκονται εδώ. Όμως θέλω να δω ένα πλάνο. Έστω με προοπτική 2-3 ετών, που θα έχει καταρτιστεί με σωστά κριτήρια".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad