Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE"

    Για τα πλέι οφ, τα διοικητικά και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ...

    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:


    Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ,είπε: 
    "Είμαι ακόμα αισιόδοξος και όλη η ομάδα παραμένει αισιόδοξη, ακόμα και αν δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε. Φέραμε ισοπαλία και χάσαμε δύο βαθμούς, όμως είμαστε ακόμα πρωτοπόροι και πρέπει να δούμε τα πλέι οφ με θετικό τρόπο, κοιτώντας μπροστά και παραμένοντας ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω την Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΚ, να δώσουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το κερδίσουμε".


    Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ,είπε: 
    "Περιμένω επιθετικότητα από τους παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και από τους οπαδούς της. Το κλειδί του αγώνα για εμάς είναι η ηρεμία που πρέπει να έχουμε. Γιατί πιστεύω ότι θα κάνουν ότι μπορούν, για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το λάθος και να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ενωμένοι. Φαίνεται απλό αυτό που λέω, όμως θα είναι δύσκολο να έχουμε αυτή την γαλήνη και την ενότητα σε τέτοια ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν την Δευτέρα οι οπαδοί και οι παίκτες της αντιπάλου μας".


    Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα διοικητικά προβλήματα,είπε: 
    "Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τα προβλήματα, διαφορετικά δεν θα έχεις ενέργεια. Φυσικά αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όμως πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για αυτό το παιχνίδι και για τα πλέι οφ. Γιατί ο στόχος μας ως ποδοσφαιριστές, είναι να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε όλα αυτά τα προβλήματα, χωρίς να υποτιμούμε την κατάσταση, γιατί ως άνθρωπος χρειάζεσαι χρήματα για να ζήσεις. Για να πάει το παιδί σου στο σχολείο, να ζήσεις και να έχεις μια φυσιολογική ζωή... Όμως έτσι είναι η κατάσταση και ας ελπίσουμε οι μέτοχοι να βρουν μια λύση γρήγορα, ώστε να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ένα έξτρα κίνητρο. Και αυτό γιατί δεν αρχίσαμε καλά τα πλέι οφ, φέρνοντας ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Τώρα μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον, γιατί η υπόθεση πλέι οφ θα ολοκληρωθεί σχεδόν τις τελευταίες αγωνιστικές. Χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας και πρέπει να είμαστε ως ομάδα ενωμένοι. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι για να παίξουμε στο επίπεδο μας και πρέπει να έχουμε τόσο την στήριξη των οπαδών, όσο και των μετόχων. Ελπίζω να βρουν λύση και να μας δώσουν ελπίδα για το μέλλον. Γιατί χωρίς ελπίδα, δεν μπορείς να χτίσεις το μέλλον".


    Για το μέλλον του στην ομάδα,είπε: 
    "Για να είμαι δίκαιος, το πρώτο που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Μετά από αυτό, φυσικά και θα σκεφτώ το μέλλον μου. Όμως πρώτα το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ. Γιατί αν αρχίσω και σκέφτομαι για το μέλλον μου, αυτό θα επηρεάσει και την απόδοση μου στον αγωνιστικό χώρο. Όχι δεν το σκέφτομαι, θα το σκεφτώ μετά και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολα, όμως θα το κάνουμε, γιατί είναι η δουλειά μας. Περιμένουμε και τους μετόχους να κάνουν τη δουλειά μας και φυσικά τους οπαδούς να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τα παιχνίδια".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad