Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

    Ο GREENSNIPER γράφει: Μπορεί να έχουμε γλιτώσει το πρωτόδικο και την πτώχευση, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεφύγει ακόμα από τα οικονομικά και διοικητικά αδιέξοδα...

    Αυτή τη στιγμή υπάρχει μονό μια λύση στον ορίζοντα για τον Παναθηναϊκό και είναι αυτή του εφοπλιστή Γιάννη Αλαφούζου, σας βεβαιώνω ότι  είναι άρρωστος με τον Παναθηναϊκό από μικρο παιδί και ας γεννήθηκε σε μια "κόκκινη" οικογένεια, αυτός επέλεξε το σωστό δρόμο και να γίνει ένας περήφανος Παναθηναϊκός!

    Πρώτη φόρα ακούσαμε για τον κ.Αλαφούζο το 2008, όταν ήταν βασικό στέλεχος στην ΠΕΚ του Ανδρέα Βγενόπουλου. Σήμερα αποφάσισε αυτός να δώσει λύση στην ομάδα και να έχει μαζί του -έστω και με κάποιες επιφυλάξεις μέχρι να πάρει τις μετοχές με υπογραφές- τον φίλο του Βγενόπουλο, όπως είχε δηλώσει ο δεύτερος στην τελευταία Γενική Συνέλευση, αυτό πολλοί το ξεχνάνε!

    Θέλω να πω όμως πως ο δρόμος για τον Αλαφούζο δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όχι γιατί δεν μπορεί να πάρει τις μετοχές του Τζιγγερ, αλλά γιατί πρέπει να πείσει τον κόσμο που είναι το Α και το Ω αυτής της προσπάθειας που κάνει για τη λαϊκή βάση, αλλιώς δεν θα υλοποιηθεί.

    Για να πείσει τον κόσμο όμως θα πρέπει να αποδείξει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα έχει ούτε 0,1% μετοχές στην επόμενη μέρα, αυτό πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος και εννοώ να είναι αληθινή η μεταβίβαση των μετοχών και όχι ένα νέο παρκάρισμα του μεγαλομετόχου για 10 μήνες στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού, μόνο έτσι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια της λαικής βάσης με χρήματα που σήμερα δεν τα διέθετε με την ίδια ευκολία όπως θα τα διέθετε πριν 2-3 χρόνια προ οικονομικής κρίσης.

    Είναι πολύ φρέσκο στον κόσμο το παραμύθι του μεγαλομετόχου με τους Άραβες που κράτησε 7 μήνες και έφτασε την ομάδα μια ανάσα από τον πάτο και τη διάλυση του μεγαλυτέρου συλλόγου της Ελλάδας και βέβαια να χάσει τον φετινό πρωτάθλημα, γι' αυτό ξανά επισημάνω πως το μεγάλο στοίχημα του Αλαφούζου είναι να πείσει τον κόσμο πως δεν τον χρησιμοποιεί ο μεγαλομέτοχος για να κερδίσει ξανά χρόνο από τις πιέσεις του Βγενοπουλου για πλήρης ευθύνες νομικές και οικονομικές για την διπλή ανάπλαση. 

    Ο κόσμος στο μυαλό του έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα πάνω στο πλάνο της λαϊκής βάσης, επίσης εξοργίζεται που η ΠΑΕ με τόσους πάμπλουτους μετόχους να τραβιέται και γελοιοποιείται με αναζητήσεις χρημάτων για την αδειοδότηση της ομάδας από την uefa, ο κόσμος δεν θέλει ούτε μια στο εκατομμύριο να σκέφτεται ότι του χρόνου θα παίζει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και με παίχτες τις ακαδημίας, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστήσει πάντα και όχι απλά να συμμετέχει, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι!!! 

    Εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα όχι, ο κόσμος να αποφασίζει μέσω της λαϊκής βάσης για την αγαπημένη του ομάδα και να έχει και την οικονομική βοήθεια-σημαντικό- των μετόχων, όπως γίνεται σε άλλους συλλόγους του εξωτερικού, γιατί να μπορεί η Σαλκε και όχι ο Παναθηναϊκός που είναι μεγαλύτερο μέγεθος και με περισσότερους οπαδούς, πρέπει όμως να δούμε κάθε πτυχή λειτουργίας της λαϊκής βάσης που θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα.

    Πολλοί ξέρω θα πείτε από μέσα σας, πως ο κόσμος περνάει δύσκολα, όμως φίλοι μου δεν μπορείτε να βάλετε για την αγαπημένη σας ομάδα την απλή συνδρομή των 20 ευρώ ή την μικρότερη κλίμακα των 250ευρω το χρόνο; Επαναλαμβάνω το χρόνο. Ε όχι φίλοι μου μπορούμε όλοι, αν ο καθένας από εμάς εκεί π.χ που παίρνει 2-3 πακέτα τσιγάρα την ήμερα των 3,5 ευρώ το ένα, ας πάρει 2 πακέτα και ας βάλει τα 3,5 ευρώ του τρίτου πακέτου στην άκρη και θα δείτε πως σε λιγότερο από 5 μήνες θα έχει μαζευτεί το ποσό των 250 ευρώ το οποίο δεν θα το δώσει στα σκουπίδια, αλλά για την αγαπημένη του ομάδα με διάφανη τρόπο και αυτό θα του δώσει φωνή στα δρώμενα και τις αποφάσεις που θα παίρνει η ΠΑΕ σε κάθε συνέλευση ή συμβούλιο!

    Για να καταλήξω, όλοι είμαστε υπέρ του Βγενόπουλου και κατά του μεγαλομετόχου ΙΒΒ, αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να αναλογιστούμε όλοι πως η λύση είναι μια για την ομάδα μας πριν φτάσει στο τέλμα και την στηρίζει ο Mr MIG προφορικά και οικονομικά, όχι ακόμα όπως θα ήθελε αλλά με το ποσοστό των μετοχών του, αν όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στον Βγενοπουλο και σωστά γιατί αν έβλεπε πως ο Αλαφούζος δεν είχε παναθηναϊκά ειλικρινή αισθήματα για την ομάδα, δεν θα τον στήριζε σε καμία περίπτωση.
    Ο κόσμος λοιπόν πρέπει να κάνει υπομονή να δούμε που θα φτάσει αυτη η ιστορία με το σωματείο και τη λαϊκή βάση, οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν φωνή στις αποφάσεις σε μια πραγματική νέα εποχή για τον σύλλογο χωρίς την καταραμένη οικογένεια...!!! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad