Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

    Στη συνέντευξη τύπου που έγινε για το Final4, οι Ζοτς και Διαμαντίδης δήλωσαν έτοιμοι για δώσουν τα πάντα ώστε η ομάδα να παει στον τελικό...

    Στη συνέντευξη ήταν οι τέσσερις προπονητές και οι τέσσερις αρχηγοί των ομάδων και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Ζόρντι Μπερτομέου, εμείς σας παρουσιάζουμε μόνο όσα είπαν ο προπονητής μας και ο αρχηγός του Εξάστερου!
    -Χαρακτηριστικά όσα δήλωσαν:


    Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 
    "Είμαι σίγουρος πως θα είναι σπουδαίο Final Four. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ευχαρίστηση που είμαστε εδώ".

    "Θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε και δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Θα είναι κάτι σπουδαίο".

    "Όλοι μιλούν για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ξέρω όμως, ότι πολλές χώρες έχουν προβλήματα. Θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

    Δημήτρης Διαμαντίδης: 
    "Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ να ευχαριστηθεί το θέαμα και ο κόσμος είναι για δεύτερη σερί χρονιά που ερχόμαστε να βρούμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα μας βάλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση".

    "Εμείς παίξαμε με τη Φενέρμπαχτσε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αλλά το Final Four είναι διαφορετική ιστορία, πάντως ήταν πολύ ωραίο ότι παίξαμε σε τέτοιο γήπεδο με ωραίους οπαδούς".

    "Έχουμε παίξει δύο φορές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος και χάσαμε, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είδαμε τα λάθη μας, τα διορθώσαμε και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα έχουμε μέσα στο ματς".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad