Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ"

    Ο Ζεσουαλδο Φερειρα με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα είναι επηρεασμένη από όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία στο σύλλογο και δεν υπάρχει συγκέντρωση...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Το να παίζεις στην Τούμπα δεν εύκολο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άξιζε την νίκη σήμερα. Νομίζω πως το αποτέλεσμα που θα ήταν δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Το σύστημα των πλέι οφ και οι συνεχόμενοι αγώνες και η οργάνωση που υπάρχει δεν κάνει καλό. Άρα το στοιχείο που πιστεύω πως μετρά είναι η καρδιά και η ψυχή που θα δείξει κάθε ομάδα".


    Για τη συνέχεια και το τι επηρέασε, είπε...
    "Υπολείπονται ακόμη τρεις αγώνες. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, άρα έχουμε ελπίδες. Ολα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο μάς επηρεάζουν και πάντα σκεφτόμουν πως θα παίζουμε όπως παίζαμε παλαιότερα.
    Οι ομάδες θα χάνουν την συνοχή τους και θα κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες αντοχές και κουράγιο. Δεν είναι η καλύτερη ομάδα αυτή που κερδίζει τα πλέι οφ. Είμαστε +19 από τον τρίτο και καλούμαστε ξανά να κρατήσουμε την θέση μας. Είχαμε τους τραυματισμούς με τους Νίνη και Σπυρόπουλο, είχαμε πριν το ματς το πρόβλημα με τον Σεϊταρίδη. Θέλω να πω πως ο πρώτος δεν είναι η καλύτερη ομάδα".


    Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, είπε...
    "Τα 10 τελευταία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημα. Μετά το γκολ ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος. Είχαμε την κυριαρχία στο β' μέρος. Δεν έχουμε την ευστοχία που είχαμε παλαιότερα. Θα έπρεπε σήμερα το ματς να λήξει ισόπαλο. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδό μας σαν ομάδα αυτή την στιγμή. Ήταν ένας ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ηταν ένας ισορροπημένος αγώνας. Δεχτήκαμε ένα γκολ όταν το ματς ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκλεισε χώρους, αμύνθηκε και δεν υπήρχαν πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad