Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

    Δεν γινόταν να μην έπαιρνε αδειοδότηση η μόνη ελληνική ομάδα που έχει προσφέρει όσα καμία άλλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε πολλούς δεν άρεσε που ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κανονικά...

    Η Ευρώπη είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού και κανείς δεν μπορεί να τον διώξει! Είναι από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ και δεν μπορεί να λείπει, αν η ΕΠΟ έλεγε όχι στη συμμέτοχη των πράσινων στο Champions League, τότε η χώρα θα έχανε την ευρωπαϊκή της αίγλη στο ποδόσφαιρο και θα ήταν από της μεγαλύτερες ντροπές και σκάνδαλο!

    Για να λέμε όμως και την μόνη αλήθεια, δεν χάρισε κανείς την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση εξόφλησε όσα χρώσταγε σε ομάδες και παίχτες, παρουσίασε ένα ασφαλές πλάνο βιωσιμότητας για το μέλλον και είχε έναν γενικά πλήρη φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αρα όσο και να γκαρίζουν οι απέναντι (έκαναν τα πάντα υπόγεια για να μην πάρουμε αδειοδότηση) που δεν τους έκατσε καλά... ας πιούν ξύδι!

    -Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ για τον Παναθηναϊκό:

    "ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (αρ. απόφασης 3/31-05-2012) Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 7/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Ομάδων. Διατηρεί την υπόθεση και δικάζει επί της αιτήσεως. Δέχεται κατ’ ουσία κατά πλειοψηφία την αίτηση. Χορηγεί στην αιτούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγχώριες διοργανώσεις της περιόδου 2012-2013.

    Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. για παράβαση καταληκτικής προθεσμίας χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. Μειοψήφισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθηνά Φλίνδρη, η οποία έχει τη γνώμη ότι η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ακολούθως η αίτησή της θα έπρεπε να απορριφθούν κατ’ ουσίαν. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad