Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΤΟΥΔΗΣ: "ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

    Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον πρώτο αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος με τον Γαύρο και τόνισε πως πρέπει στον επόμενο αγώνα να έχουν διορθωθεί τα λάθη...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Καλησπέρα σε όλους…
    Βρισκόμαστε στο 1-0 στη σειρά των play offs, χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά υπάρχει μια σειρά αγώνων μπροστά μας και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτή ακριβώς τη συνέχεια. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο βίντεο, να δούμε τι δεν πήγε καλά, τι πήγε καλά, γιατί υπήρξαν καλά σημεία, όπως και άσχημα και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης.

    Υπάρχουν κάποια στοιχεία στα οποία μπορούμε να αναφερθούμε, ενώ σίγουρα υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία θα αναλυθούν με τους παίκτες. Μερικά από τα στοιχεία στα οποία μπορούμε να αναφερθούμε έχουν να κάνουν με την προσφορά από συγκεκριμένες θέσεις, η οποία θα πρέπει να βελτιωθεί. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας. Όπως θα πρέπει να βελτιωθούμε και στον τομέα του ριμπάουντ. Τελειώνουμε το ημίχρονο και οι αντίπαλοί μας έχουν 18 ριμπάουντ, ενώ εμείς τα μισά. Έχουν πάρει τα ριμπάουντ που διεκδικήθηκαν στο καλάθι τους. Ο Ολυμπιακός στήριξε τα δικά του άστοχα σουτ πηγαίνοντας στο επιθετικό ριμπάουντ, ειδικά στο πρώτο που είχε άστοχες ενέργειες, παρά το ότι ήταν πολύ καλός στο δίποντο. Είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να μας προβληματίσει: Το γεγονός ότι έχει 61% στο πρώτο ημίχρονο και τελειώνει τον αγώνα με 63%. Αντί να πέσει το ποσοστό, ανέβηκε. Γενικότερα, πάντως, ήταν σε πολύ καλή μέρα σε ότι αφορά το σουτ με αυτό το 63% στα δίποντα και το 40% στα τρίποντα. Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν οι βολές σε ότι αφορά το ποσοστό. Από την άλλη πιέσαμε σωστά σε όλο το γήπεδο και είναι κάτι το οποίο φαίνεται και από τα 16 λάθη στα οποία τους οδηγήσαμε, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από το μέσο όρο τους.

    Θα ξαναπώ ότι υπήρξαν καλά, αλλά και άσχημα σημεία στο παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά, κλείσαμε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ, παλέψαμε, αλλά το ξεκίνημα στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό. Το πλέον άσχημο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, αυτό το 26-13. Εννοείται ότι θα πρέπει να το αναλύσουμε να δούμε τι έφταιξε, γιατί στα άλλα τρία δεκάλεπτα ήμασταν είτε μπροστά στο σκορ (15-20 το πρώτο, 17-19 το τρίτο), είτε ισοπαλία (26-26 το τέταρτο). Το δεύτερο ήταν που μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, μαζέψαμε τη διαφορά στους δύο πόντους, αλλά ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά, αλλά και αμυντικά.

    Η σειρά είναι ακόμη ζωντανή, ανοιχτή και θέλουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ για να πάμε στο 1-1. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και σίγουρα θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότεροι παίκτες, ιδιαίτερα στο σκορ. Και θα πρέπει και να μας βοηθήσει και ο κόσμος, για να μιλάμε μόνο για μπάσκετ την επόμενη μέρα. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, με παλμό και ενέργεια, αλλά να μείνει σε αυτό, σεβόμενοι όλοι τον αντίπαλο, στηρίζοντας εμάς με τη φωνή και το χειροκρότημα. Θέλουμε να μας βοηθήσετε εσείς. Έχουμε ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους συνθήκες, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Θα πρέπει να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας και όπως είπα θα πρέπει περισσότεροι παίκτες να βάλουν το κορμί τους "on the line", να βγουν μπροστά, να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε πολλές θέσεις… Η συνέχεια είναι μπροστά μας και στόχος είναι το 1-1 στο ΟΑΚΑ…
    Θα σας δούμε εκεί,
    Δημήτρης".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad