Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ: "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ"

    Ο Κώστας Καιμακόγλου παρα την απογοήτευση όσων έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα κόντρα στους Πελάτες...  

    Αναλυτικά όσα  έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Επιστρέψαμε σήμερα από την Τουρκία σήμερα και άμεσα θα πρέπει να αρχίσουμε τη δουλειά για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είναι και εύκολο να μιλήσεις μετά από αυτό το πενθήμερο. Συνήθως λένε ότι η τελευταία εικόνα είναι που μένει. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι παρά το ότι γνωρίσαμε την ήττα στα δύο τελευταία παιχνίδια, η ομάδα προσπάθησε, στάθηκε στα πόδια της και έπαιξε σε πολύ σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο.

    Παίξαμε πολύ καλά στον ημιτελικό, θα θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη τον μικρό τελικό, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και βρήκαμε περισσότερη ενέργεια. Δυστυχώς και για τους περισσότερους από 4500 φίλους της ομάδας που σε δύσκολους καιρούς ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη και είναι δίπλα μας σε κάθε φάιναλ φορ δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Τι να πω; Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη; Νιώθουμε ίσως κι εμείς ότι αδικηθήκαμε.

    Πριν από τον ημιτελικό ο κόουτς μας έδωσε το σύνθημα… Με έναν τρόπο που δεν θα ξεχάσω ποτέ, όπως και αυτή τη γροθιά στο τραπέζι πριν από τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ή την ατάκα του «θα πεθάνω με τους παίκτες μου». Δεν ξεχνιούνται ποτέ αυτά. Ήταν από τις λίγες φορές που εκφράζεται έτσι, με τόσο έντονο συναίσθημα. Η νίκη δεν ήρθε. Αυτό που υπήρχε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα ήταν μεγάλη απογοήτευση. Νιώθαμε σαν τα παιδάκια που τους παίρνεις το γλυκό από το χέρι… Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό και είναι χειρότερο αυτό. Και πιστέψτε με το έκανε ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι δεν σουτάραμε καν στην τελευταία επίθεση. Δεν υπάρχει καιρός τώρα να σκεφτόμαστε όσα συνέβησαν. Είχαμε μια ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι καλύτερο και στην Ευρωλίγκα να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, δεν τα καταφέραμε, στρέφουμε την προσοχή μας όλη στη πρωτάθλημα τώρα.

    Το να το λες είναι εύκολο, αλλά στην πράξη, σίγουρα δεν είναι. Όπως δεν ήταν και πέρυσι υπό διαφορετικές συνθήκες, γιατί πέρυσι επιστρέψαμε με το τρόπαιο και μετά από μια εβδομάδα διεκδικούσαμε ένα άλλο τρόπαιο. Σίγουρα ήταν διαφορετικές συνθήκες, αλλά και πάλι είναι κάτι αντίστοιχο, μόνο που τώρα είναι πιο δύσκολο, γιατί έχουμε επιστρέψει με άδεια χέρια. Δεν θα πω ότι αποτύχαμε, γιατί η ομάδα επειδή έφτασε στο φάιναλ φορ και επιπλέον όλοι είδαν πώς έπαιξε. Όλοι είδαν ότι η ομάδα ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι πως όλοι μας και κυρίως εμείς οι παίκτες, να σκεφτούμε ότι αυτό τελείωσε, να το αφήσουμε εκεί και να κοιτάξουμε το μέλλον, το οποίο σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα θα κριθεί σε μία – δύο εβδομάδες.

    Μπροστά μας βρίσκεται ο τελευταίος στόχος: Το πρωτάθλημα Ελλάδας. Θα πρέπει να βρούμε έξτρα κίνητρο ο καθένας για τον εαυτό του. Αυτό που πρέπει να μας πεισμώσει και να μας κάνει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, είναι ακριβώς το ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι μεγάλο κίνητρο… Είπα και πριν: Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Παρά το ότι η ομάδα διεκδίκησε όλους τους στόχους της και έχει κατακτήσει έναν τίτλο με το Κύπελλο Ελλάδας, αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτό είναι που θα μείνει στο τέλος και δεν θα θυμάται κανείς ούτε το κύπελλο, ούτε την καλή εμφάνιση του ημιτελικού του φάιναλ φορ. Θα πρέπει να τα αφήσουμε λοιπόν, εύκολα ή δύσκολα, όλα πίσω μας και να τα δώσουμε όλα, να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η δουλειά συνεχίζεται… Έχουμε έναν ακόμη στόχο μπροστά μας…

    Να είστε όλοι καλά,
    Κώστας".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad