Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΙΝΣΙ: "ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

    Η ισοπαλία από τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι των πλαι-οφ δεν απογοήτευσε τον Κουίνσι για τη συνέχεια...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για τον αγώνα, είπε...
    "Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αργήσαμε να μπούμε σε αυτό. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα καθώς ο Ατρόμητος σκόραρε νωρίς. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Βγήκαμε στο γήπεδο για να παλέψουμε, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καταφέραμε ισοφαρίσαμε το ματς αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Ξεκινήσαμε όμως με διαφορά τεσσάρων βαθμών τη σειρά οπότε παραμένουμε πρώτοι και πιστεύω ότι την Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".


    Για το εφταιξε και ο Παναθηναϊκός έδειξε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι, είπε... 
    "Ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος παίζει καλά. Πάντα προσπαθεί να κυκλοφορεί την μπάλα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν άνευροι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να βγούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Δείξαμε χαρακτήρα, ισοφαρίσαμε και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι με την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και πήραμε ένα πόντο που μας κρατάει πρώτους".


    Για το αν μπορεί η ομάδα να τερματήσει πρώτη, είπε... 
    "Ναι το πιστεύω, εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην χάσουμε και να τελειώσουμε τα πλέι οφ όσο πιο γρήγορα. Ιδίως τα επόμενα δυο ματς πρέπει να τα πάρουμε, είναι κρίσιμα".


    Για το αν τη Δευτέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παρουσιαστεί καλύτερα η ομάδα, είπε... 
    "Σίγουρα η ομάδα θα παίξει καλύτερα. Θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να δείξουμε στον κόσμο μας τι μπορούμε να κάνουμε".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad