Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός, ακόμα και αν ο Εξαστερος δεν ήταν στον τελικό, οι οπαδοί έδωσαν απαντήσεις κατά πάντων...

    Από την πρώτη μερα που πάτησαν το πόδι τους στην Πόλη την πρασίνισαν, οι παρουσία τους ήταν δυνατή παντού. Στον ημιτελικό με τη ΤΣΣΚΑ έδωσαν ρεσιτάλ και παραλίγο να δουν τη ομάδα στον τελικό αν οι διαιτητές δεν ήταν πουλημένοι!

    Την Κυριακή τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ένα μέρος από τον κόσμο έμεινε στο γήπεδο, στο ίδιο έγινε και ο τελικός ΤΣΣΚΑ-Πελάτης, εκεί ήταν και τα 3.500 πρόβατα γαύροι και όπως πάντα ήταν ανύπαρκτοι!

    Παρόλο που δεν είχαν μείνει όλοι οι πράσινοι, άλλα κάποιοι εκατοντάδες και λιγοτερο  μέχρι το ημίχρονο. Η Θυρα13 έκανε τη διαφορά κάνοντας πλάκα στα γαυράκια αλλά και κατά άλλων...

    Οι πράσινοι οπαδοί δεν άφησαν στο απυρόβλητο την Ευρωλιγκα είτε με πανό, είτε με συνθήματα για την διαιτησία που είχε ο Εξάστερος στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

    Ακούστηκαν πολλά συνθήματα για τον Εξαστερο, το Λονδίνο και το πρωτάθλημα, όπως το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΎΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΈ, ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ και αλλά...!

    Στη συνέχεια τα άκουσαν οι γαύροι και κάτι άλλα παράσιτα τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα...
    "Είστε μπουρδέλο οε οε οε, ειστε μπουρδέλο οε οε οε"
    "Γαύροι θα σας γ...με μια Ζωή"
    "Μαρινακη σε γ....με στο μ...νι της μας σου χοροπηδάμε" (ήταν στο γήπεδο)

    Και πολλά άλλα, για να μην πούμε για το κυνηγητό και το ξύλο που έφαγαν τα πρόβατα στην Κωνσταντινούπολη, θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτά που πάθανε σε αυτό το φαιναλ-φορ.


    Ένα είναι σίγουρο, η ΘΥΡΑ13 ήταν αυτή που νίκησε τους πάντες εντός και εκτός γηπέδου!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad