Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ"

    Για τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ που θα κρίνει τη συμμέτοχη της ομάδας στα προκριματικά μίλησε ο Φερειρα, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο...

    Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

    Για το τι άλλαξε και η ομάδα έπαιξε καλύτερα, είπε:
    "Υπάρχουν πάντα αρκετές απαντήσεις που μπορεί να δώσει κάποιος για το τι άλλαξε και εμφανιστήκαμε καλύτεροι σήμερα. Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από αυτή που είχε παίξει στους προηγούμενους αγώνες. Δύο αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή της διαδικασίας ενδεχομένως να στέρησαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

    Ανατρέψαμε όμως την κατάσταση, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και σήμερα φτάσαμε σε ακόμα μία νίκη. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες το σημαντικό είναι ότι πετυχαίνουμε γκολ. Ο πρώτος αγώνας με τον Ατρόμητο δεν μας είχε πάει όντως καλά και τα αποτελέσματα στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ακολούθησαν επίσης δεν ήταν καλά και αυτό πείραξε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την ανακτήσαμε κι αυτό μέτρησε".


    Για τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, είπε:
    "Εχουμε αρκετούς τραυματίες που δεν μπορούν να παίξουν στο τελευταίο ματς. Χάσαμε και τους Βιτόλο και Κατσουράνη λόγω των καρτών που δέχθηκαν. Αλλά ελπίζω ο αγώνας που θα γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να έχει ένα αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίζει την πρωτιά. Αν δεν συμβεί αυτό, εδώ είμαστε, επί των επάλξεων για να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα που πιστεύω θα είναι νικηφόρος. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ".


    Για τον κόσμο, είπε:
    "Tην Κυριακή περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας πλαισιώσουν και να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχω καταλάβει τι συνέβη και δεν είχαμε τόσους φιλάθλους στον τελευταίο αγώνα μας στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρός όταν έχει μαζί τον κόσμο του.
    Βρίσκομαι ενάμισι χρόνο κι έχω κάνει πολύ επαγγελματική δουλειά. Και σε αυτό το διάστημα κατάλαβα ότι αν είμαστε ενωμένοι είναι το κλειδί για να κερδίζουμε πολλά πράγματα. Και θεωρώ ότι όλοι οι φίλαθλοι το ξέρουν αυτό πολύ καλύτερα από εμένα. θα είναι ένα καλό ντέρμπι και ελπίζω να έρθουν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να πούμε το αντίο για τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν πολύ περίεργη ύστερα από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν φέτος".


    Editorial:( greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad