Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΟ 20 ΜΕΛΕΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

    Μετά από 2 ώρες ορίστηκε το νεο Δ.Σ του Παναθηναϊκού στη Γενική συνέλευση, που θα έχει 20 μέλη μετά από καιρό...

    Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν παρόν κι στήριξε εμφανώς την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου παροτρύνοντας και άλλους, όπου ήταν και ο δεύτερος εκεί!

    Τα μέλη που αντιστοιχούν στο 57,4% των μετοχών, όρισε ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε πληρεξούσιο που παρέδωσε ο Τζιγγερ στην δικηγόρο του πρώτου.

    Τα νέα μέλη είναι:

    Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Γόντικας, ο Στράτος Σιωπηλης, ο Κώστας Ελευθεράκης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Γιάννης Παναγιωτίδης(μικρομέτοχος),  ο Παύλος Τσίμας, ο Δημήτρης Βερβεσός, ο Γιάννης Ηρειώτης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο Δημήτρης Μακρόγιαννης και άλλα δύο μέλη ως ανεξάρτητοι... Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Γούναρης. ο Ανδρέας Βγενόπουλος όρισε από τη μεριά του, τους Μαίρη Λομβάρδου, τους Α.Πολέμη, Γ.Νίκα και Ξυλά θα εκπροσωπεί ο Λεωνιδας Πολεμης. Μετά από κλήρωση 6 ατόμων προέκυψαν δυο μικρομέτοχοι που θα πάρουν μέρος στο Δ.Σ και ειναι οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκυδάς.  

    Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αχιλλέας Μαρκόπουλος, που ήταν στη Γενική Συνέλευση, δεν αποφάσισε τον εκπρόσωπο ακόμα και ίσως το κάνει αύριο, λογικά θα συζητήσει με τον Θανάση αν θα συνεχίσει αυτός που δεν ήταν σήμερα στη Συνέλευση ούτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

    Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα εκπροσωπήσουν τους Νικόλα Πατέρα και Μιχάλη Ζολώτα ή αν δεν θα εκπροσωπηθούν καθόλου. Το νέο Δ.Σ θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι για να οριστεί σε σώμα και να αρχίσει ξανά να λειτουργεί η ΠΑΕ κανονικά!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad