Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΣΕ ΦΕΡΕΙΡΑ

    Πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε τις "πύλες" της Παιανίας, μαζί του ήταν ο Δημήτρης Γόντικας και η τεχνική επιτροπή που αποτελείτε από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές...

    Παρουσία τους είχε ώς σκοπό να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για το πως έχει η κατάσταση στα διοικητικά και τα οικονομικά.

    Ο Δημήτρης Γοντικας ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές πως θα πληρωθούν μέσα στην εβδομάδα που και έρχεται και πως η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να παρ ει αδειοδότηση ο σύλλογος από την ΟΥΕΦΑ ώστε να αγωνίζεται του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παράλληλα ο Γόντικας εξέφρασε εκ μέρους της διοίκησης, την επιθυμία προς τον Φερέιρα πως θα τον ήθελαν στον πάγκο της ομάδας και στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, οι όποιες συζητήσεις θα υπάρξουν μετά τα πλει-οφ. 

    Από την πλευρά του ο Αλαφούζος είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίχτες και το τεχνικό τιμ και τους μίλησε για το πλάνο του ώστε ο Παναθηναϊκός να βγει από το αδιέξοδο και να κοιτάξει ένα καλύτερο μέλλον με τον κόσμο στο πλευρό του.

    Ο Μίμης Δομάζος που είναι ένα από τα 4 μέλη της τεχνικής επιτροπής( Αριστείδης Καμάρας, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου), εξήρε με πολύ καλά λόγια το έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην φετινή χρονιά, μπροστά στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας και αυτός πως πρέπει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.

    Πάντως στο τέλος της συνάντησης όλοι κατέληξαν στο ίδιο πράγμα, ότι πρέπει να δώσουν τα πάντα στους τρεις επόμενους αγώνες ώστε η ομάδα να βγει πρώτη στα πλει-οφ και να παίξει προκριματικά Ιούλιο-Αύγουστο για το Τσαμπιονς λιγκ!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad